Totaalpakket voor uw backoffice

HSU is al vanaf 2000 een grote speler in de payrollbranche en kent alle facetten van het payroll- en uitzendvak. Daarom biedt HSU Backoffice totaalpakketten aan waaruit u als ondernemer kan kiezen.

Of het nu gaat om automatisering, administratieve ondersteuning, gehele boekhouding, krediet of ondersteuning bij inkoop van uw noodzakelijke benodigdheden voor uw uitzendbureau. U kunt kiezen voor datgene wat voor u belangrijk is. Uiteraard wordt vrijwel alles geheel online geregeld. HSU werkt op dit gebied met het beste automatiseringssysteem dat hiervoor bestaat.

Ondersteuning van kwaliteit op de achtergrond

U wilt onbezorgd ondernemen en dit is voor ons belangrijk. U staat als ondernemer voor ons voorop.  U staat voor uw uitzendbureau en u straalt kwaliteit uit. Wij staan op de achtergrond en ondersteunen deze kwaliteit door middel van de beste backoffice systeem.

HSU heeft een werkwijze ontwikkeld waarin u op eenvoudige wijze uw medewerkers kan aanmelden en de uren kan beheren. HSU verzorgt de rest. In een korte cursus leggen wij uit hoe ons systeem werkt. Vervolgens kan u aan de slag. Zo simpel is het.

HSU Backoffice staat voor totale ontzorging

Het verzorgen van de backoffice voor uitzendbureaus is vaak maatwerk. In een persoonlijk gesprek leggen wij graag uit welke mogelijkheden HSU biedt. Wanneer u geïnteresseerd bent in de producten van HSU of wanneer u na het lezen van deze informatie vragen heeft, kunt u contact opnemen met onze “Servicedesk”. Wij komen graag bij u langs om al uw vragen te beantwoorden.