Flexibiliteit versus vastheid

20 november 2018

Zoek de beste balans

Veel werkgevers én werknemers wensen flexibiliteit. Maar zij moeten vaak vaste contracten aanbieden of aannemen. Dit heeft de Wet Werk en Zekerheid bepaald. Wat houdt deze wet precies in? Als u een medewerker in dienst wilt nemen, mag u deze persoon 3 contracten voor bepaalde tijd aanbieden. Deze contracten moeten verdeeld worden over een maximaal tijdsbestek van 2 jaar. Wilt u het contract na het derde contract of na de 2 jaar nogmaals verlengen? Dan bent u verplicht deze medewerker een contract voor onbepaalde tijd aan te bieden. Heeft u daar als werkgever geen goed gevoel bij? Of wilt u als medewerker juist niet vast verbonden worden aan één partij? HSU Payroll Services biedt uitkomst.

Kies voor vastheid op flexibele basis

Payrollen biedt het beste van beide werelden. Kiest u als werkgever voor payroll? Dan wordt u compleet ontzorgd. De specialisten van ons payrollbureau nemen u graag alle zorgen uit handen. Wilt u verzekerd zijn van goede werknemers, maar deze niet in vaste dienst nemen? Omdat u dan ook verplicht bent hen door te betalen bij ziekteverzuim en de gehele personeelsadministratie op orde moet houden? Laat ons dit dan voor u doen! Wij voegen alleen die mensen toe op onze payroll die u als werknemer wenst. Dit maakt van ons payrollbedrijf een ander soort bedrijf dan een uitzendbureau. U verricht zelf de werving en selectie, zodat u precies die kwalitatieve kracht kunt vinden, die u wenst.

Ook ideaal als u voor uzelf werkt

Wilt u zelfstandig werken voor verschillende bedrijven? Maar bent u inmiddels al voor een ruime tijd bij één bepaalde werkgever aan de slag? Geen zorgen, als u via payroll bij dit bedrijf gaat werken, hoeft u geen vast contract aan te nemen. Op die manier behoudt u uw flexibiliteit en vrijheid. Bovendien hanteren wij bij payrollen precies dezelfde arbeidsvoorwaarden als die u zou krijgen via het bedrijf waarvoor u werkt. Wij nemen het gehele werkgeverschap namelijk één op één over. U hoeft dus niet bang te zijn voor nadelige gevolgen. Kortom, payrollen biedt u enorm veel voordelen. Of u nu werknemer of werkgever bent. Maak een afspraak met ons om meer hierover te weten te komen.

Kies ook voor payroll

Wilt u niet meer vastzitten aan die maximaal 2 jaar voor 3 contracten voor bepaalde tijd? Kies dan voor payroll. Omdat wij precies weten hoe de arbeidswetten in elkaar steken, kunnen wij exact die oplossingen bieden, waar u naar op zoek bent. Benader ons via telefoonnummer 088-5363300, mail naar info@hsumail.nl of vul het online contactformulier in. Payroll is de beste balans tussen flexibiliteit en vastheid!