Ontdek onze werkzaamheden

Wordt het bijhouden van de administratie in Alkmaar u soms teveel? Laat ons payrollbedrijf u dan volledig ontzorgen. Schakel ons in als de juridisch werkgever van uw werknemers. Hiermee draagt u de verantwoordelijkheid over wat betreft de loon-, arbo- en personeelsadministratie. Het uitbetalen van de salarissen, het regelen van arbozaken en het opstellen van arbeidsovereenkomsten ligt dan bij ons. Raakt een werknemer ziek? Dan betalen wij deze uit. U hoeft hier dus geen extra kosten voor te maken!

Profiteer van onze voordelen in Alkmaar

Overstappen op payrolling biedt vele voordelen. Wij sommen er graag enkele voor u op:

  • Wij houden de salarisadministratie voor u bij
  • Wij betalen uw werknemers tot 2 jaar door bij ziekte
  • Wij zorgen dat u tijd en energie overhoudt om te ondernemen
  • Wij nemen de risico‚Äôs van o.a. de arbeidsovereenkomsten van u over
  • Wij zorgen dat u niet langer verplicht bent aan te sluiten bij de Arbodienst

Laat ons dan uw wensen weten aangaande payroll. Dan stellen wij graag samen met u een passend plan op voor uw onderneming in Alkmaar!

In deze gevallen biedt payroll uitkomst

Payrollen kan om verschillende redenen uitkomst bieden. Beschikt uw bedrijf over veel tijdelijke of flexibele werknemers? Dan kan het bijhouden van de salarisadministratie een heus gepuzzel worden. Wij nemen u deze zorgen graag uit handen. Bent u zelfstandig actief als ondernemer? Dan kan het lastig zijn het ondernemen, het voeren van de acquisitie en het benodigde netwerken te combineren met het op orde houden van uw administratie. Draag deze laatste taak aan onze specialisten over. Dan houdt u meer tijd en energie over voor precies die dingen waarom u heeft gekozen voor zelfstandig ondernemerschap!

Schakel ons in voor payroll in Alkmaar

Wenst u in Alkmaar te profiteren van de voordelen van payroll? Of wilt u eerst meer te weten komen over onze diensten? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@hsumail.nl. Wij zijn graag uw professionele partner op het gebied van payroll in Alkmaar!