Wat kan ons payrollbedrijf voor u betekenen

Wat doet een payrollbedrijf als HSU Payroll Services precies voor mensen in Almelo? Wanneer u kiest voor onze diensten, worden wij de juridisch werkgever van uw werknemers. Dit betekent dat wij op papier verantwoordelijk zijn voor uw werknemers. Wij nemen daarom de werkgeversrisico’s en verplichtingen voor onze rekening en verzorgen de loon-, arbo- en personeelsadministratie van uw onderneming. Het loon van de werknemers wordt dus maandelijks uitbetaald door het payrollbedrijf. Tevens zullen wij de werknemer in de ziektewet doorbetalen. Op de werkvloer bent u nog steeds degene die de werknemers aanstuurt. Uw werknemers zullen dan ook niet veel van ons merken in de praktijk.

Profiteren van onze voordelen

Kiest u in Almelo voor de diensten van HSU? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Wij houden de salarisadministratie voor u bij
  • U heeft meer tijd en energie om te ondernemen
  • U hoeft zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen
  • U bent niet langer verplicht zich aan te sluiten bij de Arbodienst
  • U hoeft niet meer de risico’s van de arbeidsovereenkomsten te dragen

Spreken onze voordelen u aan? Wenst u ook over te stappen op payrolling in Almelo? Dan horen wij graag wat uw wensen zijn op het gebied van payroll.

HSU helpt met payroll

Een payrollbedrijf als HSU kan veel lasten van ondernemers en werkgevers overnemen. Op deze manier hebben zij weer tijd en energie over om zich te richten op het ondernemen. Tevens hebben zij vaak niet de kennis en middelen om de salarisadministratie op de juiste manier op orde te brengen. Het is namelijk belangrijk om hier een duidelijke structuur in aan te brengen. Dit kan echter een hele opgave zijn wanneer u bijvoorbeeld veel werknemers met een flexibel contract in dienst heeft. Gelukkig willen onze specialisten u daar graag bij helpen.

Meer informatie over payroll in Almelo

Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen doen in Almelo? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Neem dan contact op via 088-5363300 of mail naar info@hsumail.nl. Wij helpen u dan graag verder met payroll in Almelo.