Wat kunnen wij m.b.t. payroll in Amersfoort voor u doen?

Payroll betekent dat het juridisch werkgeverschap uit handen gegeven wordt aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in payrolling. Een payrollbedrijf neemt hierbij ook de risico’s van het werkgeverschap op zich. Dit maakt het payrollbedrijf verantwoordelijk voor de uitbetaling van uw medewerkers bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Tevens heeft u de mogelijkheid uw salarisadministratie uit te besteden aan een payrollbedrijf. Waarvoor kiest u?

Waarom ondernemers kiezen voor payrolling

Vele ondernemers in Amersfoort en omgeving zijn u voorgegaan en maken gebruik van payrolling. Via deze weg hebben zij namelijk zekerheid en flexibiliteit. De salarisadministratie wordt juist bijgehouden, wat hen zekerheid verschaft. Hierdoor worden zij ook flexibeler, waarbij ze nog steeds zelf bepalen welke werknemers in het bedrijf worden aangenomen.
De salarisadministratie in Amersfoort of omgeving wordt geheel naar de wensen van u als werkgever uitgevoerd.

Ons payrollbedrijf kan veel voor u betekenen

Wenst u gebruik te maken van payroll voor uw onderneming in Amersfoort? Door te kiezen voor HSU Payroll Services zijn flexibiliteit en zekerheid gegarandeerd. Wij leveren diverse diensten en kunnen dan ook veel voor u betekenen, zoals:

  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Wij zorgen voor uw salarisadministratie
  • Wij betalen uw werknemers bij ziekte tot 2 jaar door
  • Wij zijn een specialist met meer dan 18 jaar ervaring
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken

Wenst u ook geheel ontzorgd te worden? Neem dan contact op met HSU Payroll Services.

Ja, ik kies voor payrolling in Amersfoort

Wilt u ook een payrollbedrijf inzetten en uw salarisadministratie uitbesteden? Of bent u van plan uw gehele juridisch werkgeverschap uit handen te geven? Wij horen graag wat wij voor u kunnen doen. Neem vandaag nog contact op via 088-5363300 of mail via info@hsumail.nl. Wij staan graag voor u klaar om u te ondersteunen bij het juridisch werkgeverschap van uw bedrijf in Amersfoort.