Geen administratieve rompslomp met payroll in de beveiliging

Payroll komt steeds vaker voor in het personeelsbeheer van beveiligingsbedrijven. De vaak ingewikkelde cao, gecombineerd met verschillende loontoeslagen en vergoedingen, geeft werkgevers in de beveiliging te veel administratief gedoe. HSU Payroll Services kent de beveiligingsbranche als geen ander en weet exact hoe uw personeelsadministratie gemakkelijk kan worden overgenomen.

Roep om flexibiliteit

De wisselende diensten, opdrachten en de vele parttime dienstverbanden vragen om een steeds flexibelere personeelspool voor beveiligingsbedrijven in Nederland. Payroll in de beveiliging draagt bij aan het zo efficiënt mogelijk omgaan met de inzetbare medewerkers. Tegelijkertijd kunnen met payroll in de beveiliging ook uw vaste medewerkers flexibel worden ondergebracht bij ons payrollbedrijf. Dit bespaart u veel tijd en administratief werk.

Payroll in de beveiliging werkt kostenbesparend

Het zelf regelen van uw personeelszaken kan een dure, administratieve last zijn. Payroll voor de beveiliging biedt dan een goede kostenbesparing. Door de efficiënte manier van werken brengt u eenvoudig uw gehele personeelsbestand bij ons payrollkantoor onder. Dit bespaart u in de meeste gevallen veel tijd en geld. Deze tijd kunt u weer goed besteden aan uw core business.

Of het nu gaat om vaste medewerkers die alle jaren bij u werken of uw oproepkrachten die u slechts incidenteel oproept, HSU Payroll Services regelt de payroll in de beveiliging van A tot Z.