Voordelig payroll contract met veel service

Bent u op zoek naar een voordelig payroll contract? Wanneer u kiest voor payrolling, besteedt u het juridisch werkgeverschap aan ons uit. Ons payroll contract betekent voor u als werkgever dat wij uw gehele loon-, arbo- en personeelsadministratie en andere bijbehorende verplichtingen uitvoeren. Hoewel wij gedurende het contract hier onze verantwoordelijkheid voor nemen, bepaalt u uiteraard nog steeds zelf wie er bij u komen werken. Uw werknemers zullen in de praktijk vrijwel niets van het payrollen merken. Het geeft hen vooral veel vrijheid en zekerheid. Het enige wat voor uw werknemers verandert, is dat alle loonbetalingen, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten via HSU Payroll Services verlopen. Alle operationele zaken blijven tijdens de hele contractduur uw verantwoordelijkheid.

Profiteren van de voordelen van payroll

Kiest u voor een payroll contract bij HSU Payrolling Services? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • U heeft meer tijd over om op uw corebusiness te richten
  • U loopt geen risico’s meer wat betreft arbeidsovereenkomsten
  • U hoeft niet meer verplicht aangesloten te zijn bij de Arbodienst
  • U hoeft niet langer zelf de salarisadministratie bij te houden
  • Uw zieke werknemers hoeven niet meer 2 jaar te worden doorbetaald

Wanneer u kiest voor collectieve inkoop van bijvoorbeeld zorg-, auto- en loondoorbetalingsverzekeringen, kunt u ook nog genieten van een extra financiële besparing!

Focussen op uw corebusiness met een payrolling contract

Welke redenen geven ondernemers op om te kiezen voor een payroll contract? Ondernemers geven aan dat het bijhouden van de salarisadministratie veel tijd en energie kost. Daarnaast is het voor veel bedrijven lastig om een goede structuur aan te brengen in de administratie rondom de tijdelijke en parttime arbeidsovereenkomsten. Met een payrolling contract bent u geen tijd meer kwijt aan deze zaken. Wij geven u dus de mogelijkheid om zich volledig te focussen op de corebusiness door uw Arbo-, personeels- en salarisadministratie op orde te houden.

Sluit direct uw payroll contract af of vraag ons naar de mogelijkheden

Wilt u ook graag overstappen op payroll? U kunt eenvoudig contact met ons opnemen door te bellen naar 088-5363300. Natuurlijk kunt ons ook mailen via info@hsumail.nl. Onze specialisten lichten u graag verder in over de mogelijkheden op het gebied van payrolling en helpen u aan het beste payroll contract.