Wat betekent payrolling?

Wanneer een bedrijf overstapt op payroll, dan geeft hij het juridisch werkgeverschap uit handen aan het payrollbedrijf. Het uitbesteden van het juridisch werkgeverschap houdt in dat wij als payrollbedrijf de verschillende risico’s van het ondernemen overnemen. Wij betalen uw werknemers uit wanneer zij onverwachts ziek of arbeidsongeschikt raken. Op deze manier komt u nooit meer voor onverwachte kosten te staan. Tevens kunnen wij zorg dragen voor de salarisadministratie. U bepaalt zelf of u uw gehele salarisadministratie of slechts een gedeelte van de administratie uit handen geeft. Wij horen graag wat uw wensen zijn in Den Helder.

De redenen voor ondernemers om te kiezen voor payroll

Al vele ondernemers en ZZP’ers gingen u voor in Den Helder. Maar wat zijn hun redenen om te kiezen voor payroll? Ondernemers en ZZP’ers zijn vaak veel energie en tijd kwijt aan het bijhouden van de administratie. Zij dienen op de hoogte te zijn van de voortdurend veranderende wetten en regels. Wanneer zij deze taken overdragen aan ons payrollbureau, hoeven zij hier geen zorgen meer om te maken. Onze specialisten volgen de veranderingen in wetten en regels op de voet en passen de regels en wetten direct toe. Uw salarisadministratie is daarom altijd perfect op orde.

Ons payrollbedrijf biedt vele voordelen

Wenst u in Den Helder over te stappen op payrollen? Dan profiteert u bij HSU Payroll Services van de volgende voordelen:

  • Wij zorgen voor uw salarisadministratie
  • Wij betalen uw werknemers bij ziekte tot 2 jaar door
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Wij zijn specialist met meer dan 18 jaar ervaring
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken
  • Kies in Den Helder voor payrolling bij ons payrollbedrijf

    Wilt u als ondernemer of ZZP’er in Den Helder overstappen op payroll? Of wenst u meer te weten te komen over de werkwijze van ons payrollbedrijf? Benader ons dan via 088-5363300 of mail naar info@hsumail.nl. Wij helpen u dan graag met payroll in Den Helder.