Wat maakt payroll zo ideaal?

Als u gaat payrollen, legt u uw juridisch werkgeverschap in onze handen. Dit betekent dat u zich niet meer hoeft te ontfermen over uw loon-, personeels- en arbo-administratie. Alle bijbehorende verplichtingen en risico’s gelden dan enkel nog voor ons. Waar u straks nog de regie over heeft in Deventer? Wie wel en niet voor u mag werken en hóe zij moeten werken. Al uw werknemers mogen opgenomen worden in onze payroll. Zij met een bepaald, maar ook zij met een onbepaald contract. Ook werknemers met een fulltime of een parttime dienstverband kunnen betaald worden via payrolling. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Dit voeren wij voor u uit bij payrolling

Kiest u voor payrollen? U geniet in Deventer dan van de volgende voordelen:

  • U hoeft niet aangesloten te zijn bij een Arbodienst
  • U ontvangt gratis advies bij personele vraagstukken
  • U betaalt uw werknemers niet zelf meer door bij ziekte
  • U houdt meer tijd en energie over voor uw corebusiness
  • U hoeft zelf geen financieel administratief werk meer te verrichten

Bovendien geniet u van grote financiële voordelen op het gebied van collectieve verzekeringen. Wij bieden namelijk diverse verzekeringsproducten, zoals een zorg-, auto- en loondoorbetalingsverzekering, voor u en uw werknemers aan.

Wanneer biedt payrollen in Deventer uitkomst ?

Er zijn verschillende situaties denkbaar waarin payrollen de uitkomst biedt. Wilt u geen risico’s meer lopen rondom arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken? Wenst u zeker te weten dat alle betalingen tijdig en correct worden doorgevoerd en bijgehouden? Ontbreekt het u aan de kennis, tijd of mensen om uw salarisadministratie op orde te brengen? Laat ons deze zaken in Deventer dan voor u oppakken. Uw werknemers merken van deze verschuiving geen verschil. Het enige dat voor hen verandert, is dat zij voortaan door ons, hun juridisch werkgever, betaald worden.

Stap nu ook over op payroll in Deventer

Kies voor payroll als u meer zekerheid en minder risico’s wenst aangaande uw financiële administratie. Neem direct contact met ons op. Wij bieden u graag de juiste oplossingen die perfect passen bij uw eigen personeels- en verloningskosten. Bel naar 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@hsumail.nl als u over wilt stappen naar payroll in Deventer.