Wat betekent payroll precies?

Als u kiest voor payrolling, draagt u uw juridisch werkgeverschap over. U hoeft zich dan niet meer bezig te houden met de loon-, personeels- en arbo-administratie in Emmen. Wij nemen tevens alle verplichtingen en financiële risico’s daaromtrent van u over. U kunt zich op deze manier beter richten op uw corebusiness. Wel blijft u uiteraard de regie voeren over wie u aanneemt en ontslaat. Kortom, plaats al uw parttimers als fulltimers op onze payroll. Het maakt ons niet uit of zij een arbeidsovereenkomst voor bepaalde of onbepaalde tijd hebben.

Dit zijn de voordelen van payrolling

Wij wijzen u graag op enkele voordelen van payrolling in Emmen waarmee u tijd bespaart:

  • Afdrachten loonheffingen
  • Verplichtingen inzake de Wet Poortwachter
  • Verplichting aangesloten te zijn bij een Arbodienst
  • Verplichting om zieke werknemers 2 jaar lang door te betalen
  • Het uit handen nemen van administratief werk voor verloning en salarisadministratie
  • Geen risico’s rondom arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken
  • Verzorging facturatie bij opname vakantiedagen en uitbetalen van vakantiegeld

Daarnaast zijn er nog onze diensten in collectieve inkoop. Als u kiest voor bijvoorbeeld collectieve zorg-, auto- en loondoorbetalingsverzekeringen, bent u veel voordeliger uit dan bij het in eigen beheer verlonen van uw werknemer(s).

Wanneer is payrolling in Emmen interessant?

Payrolling is interessant voor elk bedrijf. Echter, omdat elk bedrijf verschillend is, zijn ook de redenen om over te stappen naar payrollen divers. Wilt u zich niet meer druk hoeven te maken om uw financiële administratie? Of wenst u meer tijd over te houden voor uw corebusiness? Wij zorgen ervoor dat al uw financiële zaken in Emmen op tijd en in goede orde worden verwerkt. Of uw medewerkers iets merken van deze overstap? Nee hoor. Het enige dat wijzigt voor hen, is dat hun salarisstroken, arbeidsovereenkomsten en loonbetalingen via ons lopen.

Stap over op payroll in Emmen

Wilt u erachter of payroll geschikt is voor uw organisatie? Laat ons oplossingen voor u creëren die naadloos op uw eigen personeels- en verloningskosten aansluiten. Bel naar 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@hsumail.nl om een gesprek met ons in te plannen over payroll in Emmen.