De betekenis van payrolling

Wat betekent payrolling precies? Payrolling houdt in dat een bedrijf het juridisch werkgeverschap uit handen geeft aan een payrollbedrijf. Hierbij wordt ook de bijkomende risico’s van het werkgeverschap overgedragen. Het payrollbedrijf is voortaan verantwoordelijk voor het uitbetalen van de werknemers bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Bedrijven kunnen er daarnaast voor kiezen om hun salarisadministratie uit te besteden aan de specialisten van het payrollbedrijf. Wat zijn uw wensen voor het payroll in Harlingen?

De redenen om te kiezen voor payroll

Vele ondernemers in de omgeving van Harlingen zijn u inmiddels voorgegaan. De ondernemers geven aan dat er vele redenen zijn om te kiezen voor payrolling. Het geeft de ondernemer namelijk te mogelijkheid om zekerheid te combineren met flexibiliteit. De bedrijven hebben de zekerheid dat hun salarisadministratie op de juiste manier wordt bijgehouden en dat het juridisch werkgeverschap van hun bedrijf in goede handen is. Daarnaast behouden zij nog steeds hun flexibiliteit doordat ze zelf kunnen bepalen welke mensen zij in dienst willen nemen. Daarbij komt dat de salarisadministratie volledig naar de wensen van de ondernemer in Harlingen wordt uitgevoerd.

Profiteer van onze voordelen van ons payrollbedrijf

Wilt u in Harlingen overstappen op payroll? Wanneer u voor HSU Payroll Service kiest, profiteert u van de volgende voordelen:

  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Wij zorgen voor uw salarisadministratie
  • Wij betalen uw werknemers bij ziekte tot 2 jaar door
  • Wij zijn specialist met meer dan 18 jaar ervaring
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken
  • Kies voor ons payrollbedrijf voor payrollen in Harlingen

    Welke wensen heeft u voor payroll in Harlingen? Laat het ons weten door te bellen naar 088-5363300 of te mailen via info@hsumail.nl. Ons payrollbedrijf staat graag voor u klaar als specialist in payroll in Harlingen.