Geniet ook in Hendrik Ido Ambacht van payrolling

Wanneer u overstapt op payrolling, nemen wij het juridisch werkgeverschap van uw bedrijf uit handen. Wij zijn dan verantwoordelijk voor alle bijkomende zorgen en risico’s. Wanneer wij juridisch werkgever zijn, zorgen wij voor de loon-, arbo- en personeelsadministratie van uw bedrijf. Is er een werknemer ziek? Dan zullen wij de uitbetaling regelen. Op deze manier kunt u onnodige kosten voorkomen. Ook andere taken zoals het regelen van arbozaken en het uitbetalen van de salarissen van uw werknemers zullen wij van u overnemen. Op deze manier kunt u zich volledig focussen op het ondernemen.

De voordelen van payrolling

Overstappen op payroll in Hendrik Ido Ambacht biedt u veel voordelen. Het eerste voordeel is dat u meer tijd en energie kunt steken in het ondernemen. Hij bijhouden van de salarisadministratie is veel werk voor een ondernemer. De administratie moet immers altijd goed op orde zijn en hier gaat veel tijd inzitten. Met onze hulp hoeft u hier niet meer over in te zitten. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw salarisadministratie altijd perfect op orde is. Een tweede voordeel is dat u de risico’s van het werkgeverschap niet meer hoeft te dragen. In tijd van ziekte of arbeidsongeschiktheid zijn wij namelijk verantwoordelijk voor het uitbetalen van het loon.

De voordelen van ons payrollbureau op een rij

Kiest u in Hendrik Ido Ambacht voor onze payroll services? Dan kunt u profiteren van onze voordelen:

  • Wij zorgen voor uw salarisadministratie
  • Wij betalen uw werknemers bij ziekte tot 2 jaar door
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van uw over
  • Wij zijn specialist met meer dan 18 jaar ervaring
  • Wij zorgen dat u niet langer verplicht bent om u aan te sluiten bij de Arbodienst
  • Bel of mail voor payroll in Hendrik Ido Ambacht

    Kiest u in Hendrik Ido Ambacht ook voor de vele voordelen van payroll? Of wenst u meer informatie over onze diensten? Dan neemt u contact op via 088-5363300 of stuurt u een mail naar info@hsumail.nl. Wij zijn graag uw partner op het gebied van payroll in Hendrik ido Ambacht.