Verlies nooit uw zeggenschap met payrolling in Hengelo

Vaak heerst er een bepaalde angst rondom een uitbesteding, omdat werkgevers en ZZP’ers bang zijn dat ze hun zeggenschap over bijvoorbeeld hun personeel verliezen. Met payroll besteedt u het juridisch werkgeverschap in Hengelo uit, maar blijft het operationeel werkgeverschap bij uzelf liggen. Dit betekent dat u zelf uw medewerkers blijft werven en selecteren en bepaalt u de arbeidsvoorwaarden zelf. De salarisadministratie kunt u wel uitbesteden. Ons payrollbureau regelt de uitkeringen van de salarissen en houdt u tegelijkertijd op de hoogte van de loonkosten.

Overstappen op payrollen in Hengelo: uw medewerkers merken dit niet

Ook merken uw medewerkers geen verschil tussen het oude systeem en payroll. Wij nemen de rechtspositie van uw werknemers met de arbeidsvoorwaarden over, zodat niks verloren gaat. De kleine verandering die echter wel plaatsvindt, is dat u niet langer juridisch werkgever bent. Hierdoor verzorgen wij als payrollbureau de loonbetalingen en bent u niet meer degene die uw personeel de salarissen uitkeert.

Binnen 24 uur 100 medewerkers op de payroll in Hengelo

Zoekt u met spoed een oplossing in Hengelo? HSU Payroll Services heeft wanneer gewenst 100 van uw werknemers binnen 24 op de payroll geplaatst. Hiervoor hebben wij wel de volgende informatie nodig:

  • Het aantal medewerkers van uw bedrijf
  • Het bruto uurloon van uw medewerkers
  • De persoonsgegevens die we moeten opnemen in de payroll
  • De datum van de salarisuitbetaling
  • Informatie over bestaande contracten
  • De bedrijfsgegevens en de arbeidsvoorwaarden

Stuur ons als laatste uw arbo documenten op en we hebben uw payroll in Hengelo binnen 24 uur voor u geregeld.

Kies voor payroll in Hengelo en begin weer met ondernemen

Begin weer met dat wat u echt wilt doen: ondernemen. Heeft u direct behoefte aan een afspraak? Bel ons dan via 088-5363300 of stuur een mail naar info@hsumail.nl. Ook wanneer u vragen heeft, kunt u ons bellen. We voorzien u graag van vrijblijvend advies. We staan u graag bij met payroll in Hengelo!