Tijd hebben voor het ondernemerschap

U wilt als ondernemer in de horeca- en recreatiesector flexibiliteit in het werkgeverschap en de tijd hebben om te ondernemen. Met een horeca payroll besteedt u als werkgever uw werkgeverschap uit, zodat u zelf uw tijd optimaal aan uw gasten kan besteden. Ons payrollbedrijf is hiervoor uw betrouwbare partner met de juiste kennis van uw branche en de geldende regelgeving.

Waarom kiezen voor payroll in de horeca en recreatiebranche?

De horeca- en recreatiesector is een branche die door het seizoen beïnvloed wordt. Hierdoor wilt u niet altijd vast zitten aan een contract. Door middel van onze payrollconstructie voor horeca- en recreatieve bedrijven bent u minder snel gedwongen om uw werknemers een vast contract aan te bieden en behoudt u dus uw flexibiliteit!

Maar dat is niet de enige reden om over te stappen op horeca payroll. Wij nemen ook de salarisadministratie en het risico bij ziekte en arbeidsongeschiktheid over. Daardoor hoeft u zich niet meer druk te maken over arbeidscontracten, loonbetalingen, ARBO-zaken, pensioen en verzekeringen. Omdat u als ondernemer niet meer belast bent met deze taken, heeft u veel meer tijd om te ondernemen en te genieten van uw vak.

Ervaren horeca partner

Elk jaar komen er weer veel nieuwe payrollbedrijven bij en dat maakt het soms lastig kiezen.
Belangrijk is dat u een payroll partner kiest die bij u past.

De reden dat HSU Payroll Services de beste partner is voor u:

  • We hebben meer dan 17 jaar ervaring in de branche;
  • We zijn bekend met de uitdagingen en vragen van horeca-ondernemers;
  • We zijn op de hoogte van belangrijke wijzigingen zoals de nieuwe Wet Werk en Zekerheid;
  • We hanteren eerlijke, transparante tarieven.

Wilt u meer weten over payroll voor uw horecabedrijf of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over payroll in de horeca.