Wat is payrolling?

Wat houdt payrolling in? Wanneer u kiest voor payrolling, besteedt u het juridisch werkgeverschap uit. Met payrolling geeft u uw gehele loon-, arbo- en personeelsadministratie en de verplichtingen en risico’s die daarbij horen uit handen. Op de werkvloer zullen uw werknemers hier weinig van merken, want u blijft nog steeds de operationeel werkgever. U blijft dus ook bepalen wie in uw bedrijf komt werken. Het enige dat wel verandert voor uw werknemers, is dat de loonbetalingen, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten via HSU Payroll Services verlopen.

De voordelen van payroll op een rij

Wanneer u in Maastricht kiest voor payrolling, kunt u profiteren van verschillende voordelen. Wij zetten de voordelen graag voor u op een rij:

  • Loondoorbetaling bij zieke werknemers
  • Kostenbesparing door collectieve inkoop
  • Geen risico’s rondom arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken
  • Gratis advies bij personele vraagstukken
  • Minder administratief werk

Heeft u behoefte aan meer informatie over de verschillende voordelen van payrolling? Dan kunt u contact opnemen met onze specialisten. Zij helpen u graag verder in Maastricht.

Daarom kiest u voor payrolling in Maastricht

Waarom zou u als bedrijf kiezen voor payrolling? Payrolling kan u heel veel voordelen bieden. Bedrijven steken veel tijd en energie in het bijhouden van de salarisadministratie. Deze tijd en energie kan veel beter gestoken worden in het uitvoeren van de bedrijfsplannen. Door de salarisadministratie uit te besteden aan een professional van HSU Payroll Services, is dit mogelijk. Deze professional is in staat om een goede structuur aan te brengen in uw salarisadministratie. Zeker voor een ondernemer met veel verschillende parttimers in dienst kan dit een behoorlijke klus zijn. Wilt u ook van deze voordelen kunnen genieten? Neem dan vanuit Maastricht gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op voor payroll in Maastricht

Wilt u ook overstappen op payrolling in Maastricht? Benader ons dan en geef uw wensen aan ons door. U kunt ons bellen op 088-5363300. Mailen is mogelijk via info@hsumail.nl. Wij staan graag voor u klaar met payroll in Maastricht.