Wat is payrolling?

Wat is payrolling precies? Wanneer een bedrijf kiest voor payrolling, geeft het haar juridisch werkgeverschap uit handen. Het payrollbedrijf wordt dan verantwoordelijk voor de volledige loon-, arbo- en personeelsadministratie. Tevens neemt het payrollbedrijf alle bijbehorende verplichtingen en risico’s over. Gelukkig zullen de werknemers op de werkvloer niet veel merken van deze verandering. De ondernemer zelf blijft namelijk de operationeel werkgever van het personeel. Wat wel verandert, is dat alle loonbetalingen, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten via HSU Payroll Services zullen verlopen.

Dit zijn de voordelen van payroll

Besluit u in Middelburg over te stappen op payrolling? Dan kunt u profiteren van veel verschillende voordelen. Wij zetten de voordelen van payrolling graag voor u op een rij:

  • Minder administratief werk
  • Loondoorbetaling bij zieke werknemers
  • Gratis advies bij personele vraagstukken
  • Kostenbesparing door collectieve inkoop
  • Geen risico’s rondom arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken

Naast deze voordelen heeft payrolling nog veel meer te bieden. Wilt u in Middelburg hier meer over weten? Neem dan direct contact op met een van onze specialisten.

Redenen om te kiezen voor payrolling in Middelburg

Welke redenen kunnen wij u geven om over te stappen op payrolling? Wij merken dat veel bedrijven veel energie en tijd kwijt zijn aan het bijhouden van hun personeelsadministratie. Deze tijd en energie steekt u als ondernemer liever in het focussen op uw corebusiness. Door de administratie van uw bedrijf uit handen te geven aan een specialist als HSU Payroll Services, hoeft u zich hier geen zorgen meer om te maken. Onze professionals zijn in staat om met hun kennis en ervaring een goede structuur aan te brengen in uw administratie. Alles wordt digitaal verwerkt en u heeft altijd en overal inzicht in de informatie die u nodig heeft.

Benader ons payrollbedrijf voor meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie over payrolling? Of wilt u in Middelburg direct overstappen op payroll? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088-5363300, mail naar info@hsumail.nl of vul het online contactformulier in. Wij maken dan graag een vrijblijvende offerte voor u op en informeren u verder over payroll in Middelburg.