Waarom payroll ook hier de oplossing biedt

Het onderwijs staat de afgelopen tijd absoluut niet stil. De wetgeving verandert, budgetten worden aangepast, de lestijden worden steeds flexibeler en dan is er nog het gebrek aan ervaren, fulltime leerkrachten. Hierdoor wordt er steeds meer gewerkt met parttime en tijdelijke krachten. Ook is een vooruitziende blik, gedegen kennis van de actuele wet- en regelgeving en een prima aanpassingsvermogen essentieel in deze tak. Door te kiezen voor payroll legt u bovenstaande punten bij onze ervaren specialisten neer. U hoeft zich niet meer druk te maken over de loon- en personeelsadministratie. Wij zijn immers de juridisch werkgever van al uw (tijdelijke) krachten.

Zo werkt payroll

Ons payrollbedrijf staat onderwijsinstellingen graag bij op het gebied van de salarisadministratie. Maar ook als het aankomt op het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het doorvoeren van personele wijzigingen en zelfs het afsluiten van collectieve verzekeringen, bent u bij ons payrollbureau aan het juiste adres. Uiteraard blijft u nog wel gewoon de regie voeren in uw onderwijsinstelling. U bepaalt wie er wel en niet mag komen werken, welk rooster er gehanteerd wordt en de dagelijkse gang van zaken. De leerkrachten en andere werknemers in uw school of instelling merken vrijwel niets van deze verschuiving in verantwoordelijken, verplichtingen en risico’s. Vraag ons naar onze maatwerk oplossingen voor het onderwijs.

Voordelen van payrollen in het onderwijs

Als u besluit te gaan payrollen, dan:

  • Besteedt u al uw administratieve lasten uit aan ons
  • Heeft u geen last meer van een wachtgeldverplichting
  • Geniet u van meer tijd voor binding met uw medewerkers
  • Weet u zeker dat uw financiën tijdig en correct worden bijgehouden
  • Draagt u het juridisch werkgeverschap over uw personeel aan ons over

Maak direct een afspraak als u geïnteresseerd bent in payrolling.

Kies ook voor payroll in het onderwijs

Overweegt u over te stappen op payroll? Maak dan een afspraak met ons door te bellen naar 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@hsumail.nl. Wij wijzen u graag op alle mogelijkheden en voordelen van payroll in het onderwijs!