De taken van ons payrollbedrijf

Kiest u voor onze services in Oosterhout? Dan zijn wij de juridisch werkgever van uw werknemers. Met deze verantwoordelijkheid nemen wij ook de taak van het bijhouden van de loon-, arbo- en personeelsadministratie op ons. Dit zorgt ervoor dat u meer tijd en energie overhoudt voor het aansturen van uw werknemers of het vervullen van uw klussen. Tevens zullen wij als payrollbedrijf de risico’s dragen van het werkgeverschap. Wanneer een ZZP’er voor ons kiest, is hij verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en ziekte.

Profiteer van de volgende voordelen

Met payroll kunt u van ontzettend veel voordelen genieten in Oosterhout. Wij zetten enkele voordelen nog eens voor u op een rij:

  • Wij dragen de werkgeverrisico’s
  • Wij gaan zeer vakkundig en efficiënt te werk
  • Wij verzorgen de administratieve rompslomp
  • U heeft meer tijd en energie om te ondernemen
  • U bent als ZZP’er verzekerd tegen o.a. ziekte en werkeloosheid

Welke voordelen spreken u het meeste aan? En welke wensen heeft u nog op het gebied van payroll? Wij horen het graag van u vanuit Oosterhout.

Als ZZP’er of werkgever kiezen voor payroll

Ervaart u het als werkgever of ZZP’er ook als een last om maandelijks de salarisadministratie bij te houden? Heeft u niet de kennis en de middelen om dit op de juiste manier te realiseren? Dan schieten wij u graag te hulp. Onze payroll deskundigen zorgen ervoor dat er een duidelijke structuur wordt aangebracht in uw administratie. Zo is het voor u nog eenvoudiger om inzicht te krijgen in uw loon-, arbo- en personeelsadministratie. Zeker wanneer u veel werknemers met een flexibel contract in dienst heeft, is dit heel fijn.

Wij informeren u verder over payroll in Oosterhout

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze aanpak in Oosterhout? Of wilt u direct een afspraak maken met onze specialisten? Benader ons dan via 088-5363300 of mail naar info@hsumail.nl. Wij staan dan graag voor u klaar met payroll in Oosterhout.