De taak van ons payrollbedrijf

Wat is de taak van een payrollbedrijf als HSU Payroll Services? Wanneer u overstapt op payrolling in Oss, worden wij de juridisch werkgever van uw werknemers. Met deze overstap zijn wij bijvoorbeeld verantwoordelijk voor de verzorging van de loon-, arbo- en personeelsadministratie. Wanneer u ZZP’er bent en kiest voor payrolling, verzorgen wij als payrollbedrijf de loonverwerking en de afdrachten van loonbelasting en sociale premies. Door deze lasten van een ZZP’er of werkgever uit handen te nemen, kan dat hen veel tijd en energie besparen. Tevens neemt het payrollbureau de verantwoordelijkheid voor de verschillende risico’s en verplichtingen. Als ZZP’er bent u verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid, werkloosheid en ziekte en als werkgever hoeft u deze risico’s van het werkgeverschap niet meer te dragen.

Wij laten u profiteren van deze voordelen

Wij hebben als payrollbedrijf dus heel veel voordelen te bieden in Oss. Wij zetten ze nog eens voor u op een rij:

  • Wij dragen de werkgeverrisico’s
  • Wij gaan zeer vakkundig en efficiënt te werk
  • Wij verzorgen de administratieve rompslomp
  • U heeft meer tijd en energie om te ondernemen
  • U bent als ZZP’er verzekerd tegen o.a. ziekte en werkeloosheid

Bent u inmiddels al overtuigd? Wilt u ook graag overstappen op payrollen in Oss? Wij luisteren dan graag wat uw wensen zijn wat betreft payroll.

Waarom ZZP’ers en werkgevers kiezen voor payroll

Zowel werkgevers als ZZP’ers hebben vaak veel moeite met het op orde brengen en houden van hun administratie. Ze zien het als een noodzakelijk kwaad en richten zich liever op het aansturen van hun werknemers of het binnenhalen van nieuwe klussen. Wanneer dit bij u het geval is, is het verstandig om over te stappen op payrolling. Door te kiezen voor payrolling, hoeft u zich namelijk niet meer druk te maken over uw loon-, arbo- of personeelsadministratie.

Bel voor meer informatie over payroll in Oss

Wenst u meer te weten te komen over onze diensten in Oss? Of wilt u direct een afspraak maken met onze specialisten? Bel dan naar 088-5363300 of mail via info@hsumail.nl. U kunt dan op onze hulp rekenen op het gebied van payroll in Oss.