Besteed enkele zaken uit in Sittard

Payrollen houdt kortweg gezegd in dat u uw personeel voortaan aan ons overdraagt. Wij zijn vanaf dat moment de juridisch werkgever van uw personeel. Alle verantwoordelijkheden, verplichtingen en risico’s die u eerst droeg over uw medewerkers, liggen dan bij ons. Deze zaken hoeft u dus niet meer op orde te brengen, bij te houden of uit te voeren. Dat doen wij voortaan voor u! U geniet daardoor van veel meer ruimte voor uw eigen werkzaamheden. Voortaan betalen wij uw medewerkers op tijd en correct uit, stellen wij de arbeidsovereenkomsten op en verzorgen wij de loondoorbetaling bij zieke werknemers. Uiteraard verzorgen onze payroll specialisten alles volgens de actuele wetgeving.

Profiteer optimaal van payroll

Payrollen in Sittard biedt u vele voordelen. Samengevat geniet u van onder andere:

  • Meer tijd en energie voor uw corebusiness
  • Een correct bijgehouden salarisadministratie
  • Geen risico’s meer aangaande arbeidsovereenkomsten
  • Geen verplichtingen meer aangesloten te zijn bij de Arbodienst
  • Kostenbesparing, omdat u zieke werknemers niet meer door hoeft te betalen

En hebben we de mogelijkheid tot het collectief inkopen van bijvoorbeeld auto-, zorg- en loondoorbetalingsverzekeringen al genoemd? Vraag ons naar meer informatie hierover.

Laat ons weten waarom u wilt payrollen in Sittard

Als u ons laat weten waarom u wilt gaan payrollen, kunnen wij een optimaal passende payrollconstructie voor uw onderneming opstellen. Kiest u voor payrolling omdat u zich meer wilt richten op uw corebusiness? Wilt u er graag zeker van zijn dat alle loonbetalingen voortaan correct en tijdig worden doorgevoerd? Bent u op zoek naar een partij die niet alleen de personeelsadministratie bijhoudt, maar ook alle bijbehorende financiële zaken voor haar rekening neemt? Dan is het verstandig ons payrollbureau in te schakelen. Benader ons vandaag nog voor een afspraak!

Stap over op payroll in Sittard

Wilt u meer weten over payroll? Bent u benieuwd naar onze maatwerk oplossingen voor uw onderneming in Sittard? Neem contact op met onze specialisten door te bellen naar 088-5363300. Een mail sturen kan naar info@hsumail.nl. Wij stellen graag een passende constructie voor u op, zodat u straks optimaal kunt profiteren van payroll in Sittard.