Wat is payroll precies?

Bij payrolling wordt het juridisch werkgeverschap uitbesteedt. Hieronder valt de gehele loon-, arbo- en personeelsadministratie. Ook alle daarbij horende verplichtingen en financiële risico’s nemen wij u graag uit handen. Uiteraard blijft u operationeel werkgever. U blijft bij payrolling dus nog gewoon de regie voeren over wie u aanneemt en ontslaat. Werken er zowel parttimers als fulltimers voor uw bedrijf? Met arbeidsovereenkomsten voor zowel bepaalde als onbepaalde tijd? Al deze werknemers kunnen op onze payroll worden geplaatst. Met als gevolg dat u zich weer volop op uw corebusiness in Tilburg kunt richten.

De voordelen van payrolling

Wij wijzen u graag op de verschillende voordelen die payrolling ondernemers in Tilburg biedt en waarmee wij tijd voor u besparen:

  • Afdrachten loonheffingen
  • Verplichtingen inzake de Wet Poortwachter
  • Verplichting aangesloten te zijn bij een Arbodienst
  • Verplichting om zieke werknemers 2 jaar lang door te betalen
  • Het uit handen nemen van administratief werk voor verloning en salarisadministratie
  • Geen risico’s rondom arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken
  • Verzorging facturatie bij opname vakantiedagen en uitbetalen van vakantiegeld

Daarnaast zorgen wij voor een collectieve inkoop voor bijvoorbeeld zorg-, auto- en loondoorbetalingsverzekeringen. Dit scheelt u enorm veel kosten, vergeleken met werknemer(s) in eigen beheer verlonen.

Voor wie is payrolling in Tilburg interessant?

Elke onderneming is anders. De redenen waarom bedrijven voor payrolling kiezen verschillen dan ook enorm. Waar de één zich niet meer bezig wil houden met de administratie, wenst de ander zich meer te kunnen richten op het ondernemen zelf. Wat uw reden ook mag zijn, met payrolling in Tilburg bent u ervan verzekerd dat uw financiële administratie altijd correct en op tijd wordt bijgehouden. Voor uw werknemers verandert er niets, behalve dat hun arbeidsovereenkomsten, salarisstroken en loonbetalingen voortaan via ons lopen.

Kies voor payroll in Tilburg

Bent u geïnteresseerd in payroll? Wij bieden u graag betaalbare oplossingen die met uw eigen personeels- en verloningskosten overeenkomen. Bel naar 088-5363300 of mail naar info@hsumail.nl om een afspraak met ons te maken. Geniet voortaan ook van de vele voordelen van payroll in Tilburg.