Payroll voor grote en kleine bedrijven

23 oktober 2018

Payroll voor grote organisaties

In een grote organisatie is het vaak wenselijk om een payroll dienst in te schakelen. Juist binnen bedrijven met veel medewerkers in dienst is het lastig om de financiële administratie op orde te houden. Het scheelt u niet alleen veel tijd, maar het biedt u ook meer overzicht. Maar ook voor kleinere bedrijven is dit een ideale oplossing. Het biedt elke organisatie flexibiliteit, deskundigheid en u verkleint de ondernemersrisico’s.

Wat voor een overzicht biedt payroll voor mij als ondernemer?

Als u veel medewerkers in dienst heeft en ook nog aan aantal oproepkrachten, dan kan het vaak chaotisch worden in uw financiële administratie. Gaan er bijvoorbeeld telkens medewerkers weg en komen er weer nieuwe medewerkers bij? Met een systeem als payroll houdt u weer uw financiële overzicht in uw personeelsbestand. Met een handig online automatiseringssysteem heeft u altijd en overal inzicht in de administratie. Van personeelskosten tot aan ziekteverzuim en vakantie uren.

Een volledig personeelsbestand voor uw organisatie

Bij Payroll kunt u ook medewerkers inzetten naast de salarisadministratie. Zo komt u ook nog in aanmerking voor een interessante korting. Of het nu gaat om parttime contract, 0 uren contract of fulltime contract. Elke medewerker kunt u bij ons inzetten en krijgt het contract aangeboden waarvoor ze zijn aangenomen. Voor uw medewerkers verandert er dus niets. Wat de service nog beter maakt, is dat u als ondernemer meer mogelijkheden hebt die u uw medewerkers kunt bieden. Wilt u uw werknemers een vast contract aanbieden? U blijft altijd de verantwoordelijke.

Voordelen van een payrollbedrijf

Wanneer u een payrollbedrijf inschakelt, is het ook mogelijk om met flexibele contracten te werken. Volgens de reguliere wetgeving mag u namelijk maar voor maximaal 2 jaar een contract aanbieden. Als u voor payrolling kiest, kan dit tot wel 5,5 jaar. Daarnaast bieden deskundige professionals van payroll een vakkundig advies op maat. Als ondernemer bent u ook altijd op de hoogte van de te begroten kosten van uw werknemers. Het mooie is dat u altijd alleen de gewerkte uren van uw medewerkers betaalt. Het ziekteverzuim en de werkgeversrisico’s betaalt het payrollbedrijf.

Laat uw personeelszaken over aan een specialist

Is het uitbesteden van uw financiële administratie aan payroll ook iets voor u? En wilt u dit het liefste door een professionele organisatie laten uitvoeren? Dan is payrolling de oplossing voor u. Die overuren naast het ondernemen zijn verleden tijd. Laat de zorg uit uw handen nemen en ontdek vandaag nog de voordelen van HSU Payroll Services!