Wat doen wij als payrollbedrijf?

Welke taken zullen wij als payrollbedrijf van u overnemen? Wanneer u voor onze diensten kiest, zullen wij officieel de juridisch werkgever van uw werknemers worden. Wij zijn dan verantwoordelijk voor de loon-, arbo- en personeelsadministratie van uw bedrijf. Ook de bijbehorende verplichtingen en arbeidsrisico’s zijn dan onze zorg. Ten slotte zullen wij zorgen voor de loonbetalingen, salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten. Bij ons bent u in goede handen. Met onze hulp kunt u zich weer richten op de core business van uw bedrijf.

Onze voordelen voor u op een rij

Wanneer u overstapt op payrolling in Waalwijk, geniet u van de volgende voordelen:

  • U kunt meer tijd en energie steken in het ondernemen
  • U draagt niet meer de risico’s van arbeidsovereenkomsten
  • U hoeft de salarisadministratie niet meer zelf bij te houden
  • U hoeft zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen
  • U bent niet langer verplicht zich aan te sluiten bij de Arbodienst

Wij bieden ook mogelijkheden tot de collectieve inkoop van bijvoorbeeld zorg-, auto- en loondoorbetalingsverzekeringen. Hiermee bespaart u extra veel op de kosten!

Hoe onze klanten profiteren van payroll

Welke redenen hebben ondernemers om te kiezen voor onze diensten? Ondernemers geven aan dat zij veel moeite hebben met het aanbrengen van structuur in hun salarisadministratie. Met de hulp van de specialisten van HSU wordt dit op de juiste manier gerealiseerd. Zo ook het op orde brengen en houden van uw Arbo-, personeels- en salarisadministratie. Zo kunt u zich weer richten op zaken die er echt voor u toedoen. Bijvoorbeeld het aansturen van uw werknemers en het uitvoeren van bedrijfsplannen.

Benader ons voor payroll in Waalwijk

Wilt u in Waalwijk ook kunnen genieten van onze payrolldiensten? Wij staan graag voor u klaar. Benader ons via het telefoonnummer 088-5363300 of mail naar info@hsumail.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk een afspraak met u maken voor payroll in Waalwijk.