De werkzaamheden van ons payrollbedrijf

Als payrollbedrijf zijn wij in staat om u in Weert te ontzorgen. Dit doen wij door verschillende taken uit handen te nemen. Het begint allemaal met dat wij de juridisch werkgever worden van uw werknemers. Doordat wij juridisch werkgever zijn, zijn wij ook verantwoordelijk voor de loon-, arbo- en personeelsadministratie. Tevens nemen wij de verschillende werkgeversrisico’s en verplichtingen voor onze rekening. Zo zullen wij uw werknemers betalen wanneer zij onverhoopt in de ziektewet belanden of arbeidsongeschikt raken. Daarnaast ligt de zorg van de salarisstroken, arbozaken en arbeidsovereenkomsten bij ons.

Wij zetten de voordelen op een rij

Overstappen op payrolling in Weert, biedt veel voordelen. Wij zetten de voordelen van payrolling via HSU graag voor u op een rij:

  • Wij houden de salarisadministratie voor u bij
  • U heeft meer tijd en energie om te ondernemen
  • U hoeft zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen
  • U bent niet langer verplicht zich aan te sluiten bij de Arbodienst
  • U hoeft niet meer de risico’s van de arbeidsovereenkomsten te dragen

Welke voordelen spreken u het meest aan? En wat zijn uw wensen wat betreft payroll? Wij horen het graag van u vanuit Weert!

Profiteren van payroll via HSU

Als ondernemer of werkgever zijn er veel redenen om te kiezen voor de hulp van een payrollbedrijf als HSU Payroll Services. Zo zullen veel ondernemers beamen dat het bijhouden van de salarisadministratie veel tijd en energie vergt. De salarisadministratie moet een duidelijke structuur hebben. Dat is soms lastig te verwezenlijken voor een ondernemer. Zeker wanneer de ondernemer veel werknemers met flexibele contracten in dienst heeft. Gelukkig kunnen wij daar verandering in brengen. De specialisten bij ons payrollbureau weten precies hoe zij uw salarisadministratie weer helemaal op orde kunnen krijgen.

Meer weten over payroll in Weert

Wenst u meer te weten te komen over onze payrolldiensten? Of wilt u direct een afspraak met ons maken vanuit Weert? Benader ons dan via 088-5363300 of mail naar info@hsumail.nl. U kunt dan op onze hulp rekenen op het gebied van payroll in Weert.