Waarom is payroll zo populair?

Steeds meer ondernemers besluiten te gaan payrollen. Dat begrijpen wij heel goed. U draagt bij payrolling namelijk het juridische werkgeverschap aan ons over. Hierdoor nemen wij ook de risico’s en verplichtingen aangaande uw loon-, personeels- en arbo-administratie van u over. De dagelijkse regie in Zutphen blijft u bij onze payrollconstructie nog gewoon voeren. U bepaalt wie voor u mag werken en hoe er gewerkt moet worden. Fijn om te weten is dat al uw werknemers op onze payroll gezet kunnen worden. Fulltime, parttime, bepaald, onbepaald: iedereen. Merken zij hier iets van? Nee vrijwel niet. Alleen wordt de gehele personeelsadministratie voortaan door ons geregeld.

Voordelen van payrolling

Zodra u gaat payrollen, profiteert u van de volgende voordelen in Zutphen:

  • U hoeft niet aangesloten te zijn bij een Arbodienst
  • U ontvangt gratis advies bij personele vraagstukken
  • U betaalt uw werknemers niet zelf meer door bij ziekte
  • U houdt meer tijd en energie over voor uw corebusiness
  • U hoeft geen personeelsadministratie meer te verwerken

Een eventueel extra voordeel voor u en uw werknemers is dat u via ons gebruik kunt maken van collectieve verzekeringen. Denk aan een auto-, zorg- en loondoorbetalingsverzekering. Neem contact met ons op voor meer informatie.

In deze gevallen biedt payrollen de uitkomst in Zutphen

In vele verschillende situaties blijkt payrollen dé oplossing te zijn. Zo heeft u dankzij payrolling voortaan geen last meer van de verplichtingen en risico’s inzake juridische vraagstukken en arbeidsovereenkomsten. En u bent ervan verzekerd dat alle betalingen voortaan correct en op tijd worden doorgevoerd. Ook merkt u al snel dat u veel meer energie en tijd overhoudt voor uw eigen corebusiness in Zutphen. Kortom, draag uw gehele personeelsadministratie aan ons over en profiteer voortaan ook van de vele voordelen van payrollen.

Stap over op payroll in Zutphen

Stap over op payroll als u minder risico’s en meer zekerheid wilt. Maak direct een afspraak met ons door naar 088-5363300 te bellen of stuur een e-mail naar info@hsumail.nl. Wij helpen u graag aan de vele voordelen die payroll in Zutphen u te bieden heeft.