Wat kunnen wij m.b.t. payroll in Arnhem voor u betekenen?

Payroll staat voor het juridisch werkgeverschap uit handen geven aan een gespecialiseerd payrollbedrijf. Hierbij worden ook de bijkomende risico’s van het werkgeverschap overgenomen. Dit betekent dat het payrollbedrijf vanaf dan de verantwoordelijkheid heeft voor het uitbetalen van uw werknemers bij arbeidsongeschiktheid of ziekte. Ook kunt u ervoor kiezen uw salarisadministratie over te dragen aan een payrollbedrijf. Wat wenst u van payrolling?

Waarom kiezen voor payroll?

Al vele ondernemers rondom Arnhem hebben kennis gemaakt met onze diensten en zijn enthousiast. Payrolling geeft hen namelijk de mogelijkheid om zowel zekerheid als flexibiliteit te hebben. De ondernemers zijn zeker van een correcte bijhouding van hun salarisadministratie. Daarnaast behouden zij alsnog hun flexibiliteit, doordat zij nog steeds bepalen welke werknemers worden aangenomen. Hierbij komt nog dat hun salarisadministratie in Arnhem geheel naar wens wordt uitgevoerd.

Lees meer over ons ruime dienstenaanbod

Wilt u gebruik maken van payroll voor uw bedrijf in Arnhem? Kiezen voor HSU Payroll Services is kiezen voor flexibiliteit en zekerheid. Wij kunnen veel voor u betekenen, zoals :

  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Wij zorgen voor uw salarisadministratie
  • Wij betalen uw werknemers bij ziekte tot 2 jaar door
  • Wij zijn een specialist met meer dan 18 jaar ervaring
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken

Kortom, wij bieden een breed scala aan diensten waarmee wij u kunnen ontzorgen.

Ja, ik wil gebruik maken van payroll in Arnhem

Wat wenst u van ons payrollbedrijf? Wilt u uw salarisadministratie uitbesteden of uw gehele juridische werkgeverschap aan ons overdragen? Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen en bel ons vandaag nog via 088-5363300 of mail via info@hsumail.nl. Wij nemen graag het juridische werkgeverschap van u in Arnhem uit handen!