Ondernemen zonder gedoe

Naast payroll kunt u bij HSU Payroll Services ook terecht voor het uitbesteden van uw salarisadministratie. Hierbij blijft het juridisch werkgeverschap van uw medewerkers bij u liggen. Gezien de gedegen ervaring op het gebied van loonadministratie, heeft u aan ons een betrouwbare partner. Wij zijn goed op de hoogte van wat er speelt in de diverse CAO’s en bedrijfstakregelingen.

Ervaren sparringspartner

Bovendien hebben we door onze ervaring vaak iets extra’s te bieden dan het gemiddelde salarisadministratiekantoor. Dit maakt van HSU Payroll Services een uitstekende sparringspartner en een deskundige adviseur voor het verzorgen van uw salarisadministratie.

Daarnaast heeft u met HSU Payroll Services de mogelijkheid om alles digitaal aangeleverd te krijgen, van salarisstrook (met logo van uw bedrijf) en aangifte loonheffing tot de betaalbatch van de lonen. U kunt uw salarisadministratie met een gerust hart uitbesteden aan HSU Payroll Services.

Korting op uw tarieven?

Indien u naast de salarisadministratie ook medewerkers via de payroll van HSU plaatst, komt u in aanmerking voor een interessante korting op deze salarisverwerking.

Wilt u uw loonadministratie aan ons uitbesteden of wilt u meer weten over onze payroll tarieven? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Waarom uw salarisadministratie uitbesteden?

  • Bespaar tijd.
  • Alles wordt digitaal verwerkt.
  • Alles in uw eigen huisstijl.
  • Loonheffingen en betaalbatches mogelijk.
  • Advies gericht op uw situatie.

Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken voor het uitbesteden van uw salarisadministratie.

Vrijblijvend contact