Waarom kapperszaken kiezen voor payroll

18 december 2018

De kapper en payroll

Heeft u een eigen kapperszaak? Dan bent u er vast van op de hoogte dat er in de kappersbranche heel vaak wordt gekozen voor een payrollconstructie. Ook wij van HSU Payroll Services helpen veel kapperszaken met onze diensten. Maar waarom is payroll in de kapperswereld zo populair? In dit blog vertellen wij u meer over de vele voordelen die payroll te bieden heeft aan eigenaren van een kapperszaak. Heeft u interesse in payrolling? En wilt u meer weten over de combinatie van kappers en payroll? Lees dan dit blog!

Focussen op uw kapperszaak

Als kapper bent u heel erg gefocust op de beleving van de klant. U wilt de klant immers een fijne ervaring bieden, zodat deze met een goed gevoel de deur uitgaat. Daarnaast komt er veel creativiteit kijken bij het kappersvak. U wilt kunnen meedenken met uw klant en uiteindelijk het gewenste resultaat creëren. Om de kwaliteit van uw service hoog te houden, wilt u zich het liefst helemaal kunnen storten op het verbeteren van de klantbeleving. Het bijhouden van de salarisadministratie is dan een echte sta-in-de-weg. Het slorpt veel tijd en energie op, die u liever in uw klanten wilt steken. Herkent u zich hierin? Dan kunnen wij HSU Payroll Services helpen!

De verzorging van de salarisadministratie

Een groot voordeel dat wij u bieden, is dat wij de verzorging van de salarisadministratie van u kunnen overnemen. Wij hebben verschillende specialisten in dienst, die alle kennis en vaardigheden in huis hebben om uw salarisadministratie perfect op orde te brengen. Het uitbetalen van het salaris, het doorbetalen bij ziekte en het opstellen van contracten, het zijn allemaal taken waar veel tijd en energie voor nodig is. Wanneer u het juridisch werkgeverschap overdraagt aan ons payrollbureau, worden deze taken allemaal overgenomen door onze specialisten. Op deze manier kunt u zich volledig focussen op de zaken die er echt toe doen.

Minder risico’s

Als eigenaar van een kapperszaak heeft u ook te maken met verschillende risico’s. Zo kunt u voor onverwachte kosten komen te staan, wanneer een van uw werknemers ziek of arbeidsongeschikt raakt. Wanneer u overstapt op payroll, hoeft u zich geen zorgen meer te maken om deze risico’s. Wij zorgen als payrollbedrijf namelijk voor de uitbetaling van de zieke of arbeidsongeschikte werknemer.

Neem contact op en maak een afspraak

Wij hopen dat wij middels dit blog u optimaal geïnformeerd hebben over payroll in de kapperswereld. U weet nu alles over de verschillende voordelen van payroll en misschien durft u nu zelf ook wel de overstap te wagen. Wilt u meer weten over de diensten van onze payrollbedrijf? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Dan kunt u bellen naar 088-5363300 of mailen via info@hsumail.nl. Wij helpen u dan graag verder in de wereld van de payroll!