Wat houdt payroll voor werknemers in?Payrolling voor werknemers

Kom je geheel nieuw in dienst, dan maakt HSU Payroll Services een arbeidsovereenkomst van de afspraken die je met jouw operationele werkgever hebt gemaakt. Vanaf het moment dat je in dienst bent bij HSU Payroll Services krijg je je loon van HSU Payroll Services overgemaakt en verzorgen wij je loonstrook.

Wat is payroll of payrolling?

Als je werkgever heeft besloten om tot payrolling over te gaan betekent dat voor jou dat HSU Payroll Services je op papier in dienst neemt. Hierbij behoud je uiteraard je reeds opgebouwde rechtspositie. Zo neemt HSU Payroll Services bijvoorbeeld de door jouw opgebouwde dienstjaren mee. HSU Payroll Services wordt hierbij de juridisch werkgever en je ‘baas’ blijft de operationele werkgever, oftewel degene waar je afspraken mee maakt inzake loon, werktijden, op te nemen vakantiedagen etc. Je krijgt van HSU Payroll Services hiervoor een arbeidsovereenkomst.

Wat zijn voor mij de voordelen?

De belangrijkste reden voor jouw werkgever om gebruik te maken van de payroll is dat het voor jouw werkgever moeilijk is om op de hoogte te blijven van alle regeltjes en wetten die hij moet toepassen om een goede werkgever voor jouw te zijn. HSU Payroll Services is een gespecialiseerd bedrijf die voor zowel jou en je werkgever alles in de gaten houdt. We zijn op de hoogte van je CAO en bewaken of alles correct verloopt bij bijvoorbeeld de belastingdienst en zorgverzekering. Wanneer je vragen hebt over soortgelijke zaken, dan hebben wij een helpdesk die al je vragen graag beantwoord. Bij het kopje contact staan alle gegevens van de helpdesk genoteerd.

Tevens profiteer je mee van de collectieve aanbiedingen en de voordelen van HSU Payroll Services. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan onze collectieve zorgverzekering die we voor jou hebben uitgezocht.

Kortom, HSU Payroll Services zorgt ervoor dat jij en je werkgever ongestoord jullie werk kunnen doen zonder dat jullie zich druk hoeven te maken om administratieve aangelegenheden.