Een startende ondernemer? Laat uw backoffice verzorgen!

22 juni 2018

Starten als ondernemer met de hulp van HSU

Heeft u besloten dat u niet langer voor een baas wilt werken? Wenst u uw eigen onderneming te starten? Begin dan op de juiste manier. Door het op de juiste manier aan te pakken, heeft u een goede basis voor een succesvolle onderneming. Bij een startende onderneming is het belangrijk dat u zich helemaal kunt focussen op uw corebusiness. U wilt liever niet te veel tijd steken in uw tijdrovende backoffice. Toch is dat als beginnende ondernemer bijna onoverkomelijk. Gelukkig bieden wij u van HSU Payroll Services de oplossing! Wij hebben namelijk een totaalpakket voor uw backoffice. Benieuwd geworden naar wat dit precies inhoudt? Lees dan dit blog!

Wat u moet regelen als beginnende ondernemer?

Wat moet u allemaal regelen wanneer u begint met een onderneming? Voordat u zich daadwerkelijk kunt focussen op het ondernemen, moet u voor een aantal dingen zorgen. Zo dient u zich eerst in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Hierbij moet u vooraf bepalen welke rechtsvorm u kiest, welke handelsnaam u wilt voeren en wat uw vestigingsadres wordt. Daarnaast dient u een BTW nummer aan te vragen, is het handig om algemene voorwaarden op te stellen en te deponeren en dient u een loonheffingennummer aan te vragen. Er komt dus nog behoorlijk wat kijken bij het starten van een onderneming.

Hulp van HSU bij de backoffice

Als beginnende ondernemer wilt u onbezorgd kunnen ondernemen. Gelukkig kunnen wij van HSU u daarbij helpen. Met onze rijke ervaring en kennis in het payroll- en uitzendvak weten wij precies hoe wij uw backoffice het beste kunnen aanpakken. Waar kunnen wij u zoal bij helpen? Wij helpen onze klanten bijvoorbeeld bij automatisering, de boekhouding, administratieve ondersteuning of krediet. Wij passen ons helemaal aan op wat u belangrijk vindt. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en regelen daarom vrijwel alles helemaal online. Wij werken dan ook met het beste automatiseringssysteem dat er op dit gebied te vinden is. Van welke dienst wenst u als startende ondernemer gebruik te maken?

Ons systeem

Hoe werkt het systeem waar wij mee werken precies? Wij van HSU hebben een werkwijze ontwikkeld waarbij u uw werknemers op een eenvoudig wijze kunt aanmelden. Daarnaast heeft u een duidelijk overzicht van alle uren en kunt u deze gemakkelijk beheren. De rest wordt door de vakkundige medewerkers van HSU verzorgd. Wanneer u kiest voor onze diensten, leggen wij u eerst kort uit hoe alles werkt. Vervolgens kunt u gemakkelijk zelf aan de slag gaan.

Neem contact met ons op

Kiest u ook voor onze diensten? Of wilt u meer weten over de verzorging van uw backoffice door onze professionals? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. U belt ons via 088-5363300 of u mailt naar info@hsumail.nl. Wij vertellen u dan graag meer over de verschillende mogelijkheden die wij bieden. Tevens informeren wij u verder over het online systeem dat wij gebruiken