Waarom payroll voor uw bouwbedrijf?

Flexibiliteit is voor u als ondernemer in de bouw erg belangrijk. Daarnaast wilt u zich vooral bezig houden met waar het echt om gaat; ondernemen. Door middel van Payroll in de bouw is dit mogelijk. U besteedt uw werkgeverschap uit, zodat u, uw tijd optimaal aan uw projecten kunt besteden. Wij zijn daarbij uw betrouwbare partner.

De voordelen van payroll in de bouw

Payrolling voor de bouwsector biedt verschillende voordelen.

  • U bent verlost van uw tijdrovende en complexe personeelsadministratie.
  • Uw personeelsbestand kunt u (geheel) flexibel maken. Hierdoor hoeft u geen zorgen meer bij een sterk wisselende orderportefeuille.
  • U weet van uw personeel in de bouw precies wat de kostprijs per uur is, waardoor u de aanneemsom beter en scherper kan berekenen.
  • U bespaart bij ons payrollbedrijf tot wel 20{32c04985b51f5489296dfd1d60b5f65fbd763e6c28a86df43c43288028688aee} op uw personeelskosten ten opzichte van uw personeel zelf in dienst houden.
  • Wij spelen  handig in op de hoge ziektekosten in de bouw; dit geeft u een voordeel op deze kosten.

Kleinere marges

De marges in de bouw zijn kleiner geworden. Daarom is het belangrijk is dat u inzicht heeft in de huidige kostprijs van uw medewerkers per uur. Wij kunnen u daarbij helpen. Als specialist maken we deze berekening kosteloos voor u. Daarna kunt u kijken of overstappen op payroll interessant is voor uw onderneming. 

Uw partner voor payrolling in de bouw

HSU Payroll Services is aangesloten bij de NBBU. Een betrouwbare brancheorganisaties die staat voor kwaliteit in de payrollbranche. Uiteraard is zijn wij daarnaast NEN-4400-1 gecertificeerd.

HSU Payroll Services verzorgt voor uw medewerkers in de bouw alles zoals het hoort. Vakantiedagen, vakantiegeld en ATV met daarnaast prestatietoeslag en pensioen, alles wordt door ons nauwkeurig geregeld. Voor meer informatie over payroll in de bouw, kunt u gerust contact met ons opnemen.