Wat kan payroll in Amstelveen voor u betekenen?

Payroll staat voor het uit handen geven van het juridisch werkgeverschap aan een bedrijf dat gespecialiseerd is in payrolling. Hierbij neemt het payrollbedrijf ook de risico’s van het werkgeverschap over. Op deze manier wordt het payrollbedrijf verantwoordelijk voor het uitbetalen van medewerkers bij arbeidsongeschiktheid of ziekte. Daarbij heeft u de mogelijkheid ook uw salarisadministratie aan hen uit te besteden. Wenst u van alle mogelijkheden gebruik te maken? Laat het ons weten.

Waarom ondernemers kiezen voor payrolling

Veel ondernemers in de omgeving van Amstelveen maken al gebruik van payrolling. Dit komt doordat zij hierdoor zekerheid en flexibiliteit hebben. Het laten bijhouden van de salarisadministratie verschaft veel zekerheid. Dit maakt ondernemers tevens flexibeler, waarbij ze ook nog steeds zelf inspraak hebben in welke werknemers worden aangenomen.
Zowel de salarisadministratie als het juridisch werkgeverschap in uw bedrijf in Amstelveen of omgeving wordt geheel naar uw wensen uitgevoerd.

Wat kan HSU Payroll Services voor u betekenen?

Wilt u een payrollbedrijf inschakelen voor uw onderneming in Amstelveen? Met de keuze voor HSU Payroll Services worden flexibiliteit en zekerheid u gegarandeerd. Wij kunnen u diverse diensten leveren, zoals:

  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Wij zorgen voor uw salarisadministratie
  • Wij betalen uw werknemers bij ziekte tot 2 jaar door
  • Wij zijn een specialist met meer dan 18 jaar ervaring
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken
  • Wilt u ook geheel ontzorgd worden in het juridisch werkgeverschap en uw salarisadministratie? Neem dan vandaag nog contact op met HSU Payroll Services.

    Maak ook de keuze voor payroll in Amstelveen

    Wenst u een payrollbedrijf in te schakelen om uw salarisadministratie aan uit te besteden? Of wilt u uw juridisch werkgeverschap uitbesteden? Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen. Bel ons direct via 088-5363300 of mail via info@hsumail.nl. Ons payrollbedrijf staat graag voor u klaar om u in Amstelveen te ondersteunen bij uw juridisch werkgeverschap.