Kom erachter wat payrolling precies inhoudt

Als u kiest voor payrolling, dan maakt u van ons payrollbedrijf de juridisch werkgever van uw personeel. Dit houdt in dat de volledige loon-, arbo- en personeelsadministratie in Barendrecht, inclusief bijbehorende verplichtingen en risico’s, voortaan onze verantwoordelijkheid is. In andere woorden: het opstellen van arbeidsovereenkomsten, het verzorgen van arbozaken en het uitbetalen van de salarissen, regelen wij. Zelfs zieke werknemers betalen wij voor u uit. Dit scheelt u vele kosten en zorgen!

Wanneer biedt payroll uitkomst?

Payrollen kan in verschillende situaties uitkomst bieden. Bent u zelfstandig ondernemer? Maar vindt u dat u te veel tijd en energie kwijt bent aan het bijhouden van uw administratie? Neem dan contact op met onze specialisten. Wij zorgen er graag voor dat u weer optimaal geniet van uw zelfstandig ondernemerschap, de bijbehorende acquisitie en het netwerken. Heeft u mensen in dienst, maar werken veel van hen tijdelijk of flexibel? Dan kan het bijhouden van de salarisadministratie erg tijdrovend zijn. Wij nemen deze taak graag van u over.

Profiteer in Barendrecht van de voordelen van payrollen

Overstappen op payrollen gaat gepaard met vele voordelen. Payrolling houdt namelijk in dat wij:

  • De salarisadministratie voor u bijhouden
  • Uw werknemers tot 2 jaar doorbetalen bij ziekte
  • Zorgen dat u tijd en energie overhoudt om te ondernemen
  • De risico’s van o.a. de arbeidsovereenkomsten van u overnemen
  • Zorgen dat u niet langer verplicht bent aan te sluiten bij de Arbodienst

Bent u overtuigd van de voordelen van payroll? Maak een afspraak met ons. Dan realiseren wij een perfecte ondersteuning voor uw onderneming in Barendrecht.

Neem contact met ons op over payroll in Barendrecht

Benader de specialisten van ons payrollbedrijf vanuit Barendrecht, als u meer wilt weten over de voordelen van payroll. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen. U bereikt ons door te bellen naar 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@hsumail.nl. Profiteer ook van de vele voordelen die payroll in Barendrecht u te bieden heeft!