Wat betekent verlonen via payroll precies?

Payrolling betekent dat u uw juridisch werkgeverschap overdraagt. Denk aan de complete loon-, personeels- en arbo-administratie. Inclusief alle verplichtingen en financiële risico’s die daar bijhoren. U blijft in deze constructie operationeel werkgever en voert dus nog de volledige regie over wie voor u mag werken. Op onze payroll kunnen zowel parttimers als fulltimers geplaatst worden. Alle arbeidsovereenkomsten, die voor bepaalde én onbepaalde tijd zijn, mag u aan ons uitbesteden. Zo houdt u meer energie en tijd over voor uw corebusiness in Breda.

Ontdek de voordelen van payrolling

Hierbij een selectie van de voordelen die payrolling in Breda te bieden heeft en waarmee wij u werk uit handen nemen:

  • Afdrachten loonheffingen
  • Verplichtingen inzake de Wet Poortwachter
  • Verplichting aangesloten te zijn bij een Arbodienst
  • Verplichting om zieke werknemers 2 jaar lang door te betalen
  • Het uit handen nemen van administratief werk voor verloning en salarisadministratie
  • Geen risico’s rondom arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken
  • Verzorging facturatie bij opname vakantiedagen en uitbetalen van vakantiegeld

Bovendien kunt u gebruik maken van onze collectieve inkoop. Laat ons zorg dragen voor bijvoorbeeld de zorg-, auto- en loondoorbetalingsverzekeringen. Dit is stukken voordeliger dan wanneer u uw werknemer(s) in eigen beheer verloont.

Wanneer is payrolling in Breda interessant?

Omdat elk bedrijf anders is, bestaan er ook zeer veel verschillende redenen om aan payrolling te beginnen. De één wenst geen administratieve rompslomp meer, de ander wil juist zeker weten dat de financiële administratie te allen tijde ordelijk en op tijd wordt verwerkt. Wat is uw reden? U hoeft overigens niet te vrezen dat uw medewerkers in Breda in hun dagelijkse werk iets van uw overstap merken. Het enige dat verandert, is dat hun arbeidsovereenkomsten, salarisstroken en loonbetalingen voortaan door ons verzorgd worden.

Stap over op payroll in Breda

Wilt u ontdekken of payroll uitkomst biedt voor uw organisatie? Ga met ons in gesprek. Wij creëren oplossingen die naadloos aansluiten op uw eigen personeels- en verloningskosten. Bel 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@hsumail.nl. Wij maken graag een afspraak met u om meer te vertellen over payroll in Breda.