Waarom payroll zo ideaal is

Payrollen houdt in dat u het juridisch werkgeverschap aan ons overdraagt. U heeft daardoor geen last meer van de risico’s en verplichtingen aangaande uw loon-, personeels- en arbo-administratie. Uiteraard blijft u nog wel de dagelijkse regie voeren in Den Haag. Zo bepaalt u nog steeds wie wel en niet voor u mag mag werken. En hoe zij hun werk moeten doen. Heeft u medewerkers in dienst met een bepaald of een onbepaald contract? Met een parttime of fulltime dienstverband? Al deze werknemers kunt u overplaatsen op onze payroll. Zij merken hier verder niets van, afgezien van dat ze voortaan door ons betaald worden.

Hier profiteert u van bij payrolling

Als u besluit te gaan payrollen, profiteert u in Den Haag van de volgende voordelen:

  • U hoeft niet aangesloten te zijn bij een Arbodienst
  • U ontvangt gratis advies bij personele vraagstukken
  • U betaalt uw werknemers niet zelf meer door bij ziekte
  • U houdt meer tijd en energie over voor uw corebusiness
  • U hoeft zelf geen salarisadministratie meer te verwerken

Wat verder nog interessant voor u en uw werknemers kan zijn, is dat wij collectieve verzekeringen voor u kunnen regelen. Denk aan een zorg-, auto- en loondoorbetalingsverzekering. Vraag ons naar meer informatie.

In deze gevallen biedt payrollen in Den Haag uitkomst

Payrollen biedt in diverse gevallen de uitkomst. Wilt u bijvoorbeeld zeker weten dat alle betalingen correct en op tijd worden doorgevoerd? Wenst u geen risico’s meer te lopen rondom juridische vraagstukken en arbeidsovereenkomsten? Of wilt u simpelweg meer tijd en energie overhouden voor uw corebusiness in Den Haag? Draag uw gehele personeelsadministratie dan over aan ons. Dan profiteert u ook optimaal van de vele voordelen die payrollen u te bieden heeft.

Stap over op payroll in Den Haag

Kortom, payroll is uitermate geschikt als u meer zekerheid en minder risico’s wenst. Maak direct een afspraak met ons. Bel naar 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@hsumail.nl en geniet voortaan aan ook van payroll in Den Haag.