Wat kan payroll in Drachten voor u doen?

Payrolling betekent dat u het juridisch werkgeverschap uit handen geeft aan een gespecialiseerd payrollbedrijf. Hierbij worden ook de risico’s van het werkgeverschap overgenomen door het payrollbedrijf. Dit betekent dat het bedrijf eveneens verantwoordelijk is voor de uitbetaling van medewerkers bij ziekte of arbeidsongeschiktheid. Ook uw salarisadministratie kunt u aan hen uitbesteden. Van welke mogelijkheden wilt u gebruikmaken? Laat ons weten wat uw wensen zijn voor payrolling.

Waarom de keuze maken voor payrolling?

Veel ondernemers in Drachten en omgeving maken al volop gebruik van payrolling. Dit komt doordat payroll hen veel zekerheid en flexibiliteit biedt. Wanneer een payrollbedrijf de salarisadministratie bijhoudt, zorgt dit voor veel zekerheid. Het uitbesteden van het juridisch werkgeverschap maakt een ondernemer flexibeler. Hierbij heeft de ondernemer zelf nog steeds inspraak in welke werknemers worden aangenomen. U kunt er hoe dan ook van op aan dat een payrollbedrijf alle werkzaamheden van u in Drachten naar wens zal uitvoeren.

Waarom kiezen voor HSU Payroll Services?

Wenst u een payrollbedrijf in te zetten om het juridisch werkgeverschap van u in Drachten over te nemen? Wanneer u kiest voor HSU Payroll Services, garanderen wij u volledige zekerheid en flexibiliteit. Ons payrollbedrijf levert diverse diensten, zoals:

  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Wij zorgen voor uw salarisadministratie
  • Wij betalen uw werknemers bij ziekte tot 2 jaar door
  • Wij zijn een specialist met meer dan 18 jaar ervaring
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken
  • Gaat u net als andere ondernemers voor een volledige ontzorging in uw salarisadministratie en juridisch werkgeverschap? Bel dan vandaag nog met HSU Payroll Services!

    Neem contact op voor payroll in Drachten

    Wilt u ook een payrollbedrijf inschakelen voor uw salarisadministratie en juridisch werkgeverschap? Dan horen wij graag wat wij voor u kunnen betekenen. Neem direct contact met ons op via 088-5363300 of mail via info@hsumail.nl. Ons payrollbedrijf neemt uw salarisadministratie en juridisch werkgeverschap in Drachten graag uit handen!