Als u gaat werken onder payroll

Payrollen houdt in dat het juridisch werkgeverschap uitbesteed wordt. Bent u zelf werkgever? Dan draagt u de complete loon-, arbo- en personeelsadministratie over aan ons payrollbedrijf. Zo heeft u geen last meer van de bijbehorende verplichtingen en risico’s, maar blijft u nog wel gewoon de dagelijkse regie voeren over uw werknemers en corebusiness in Groningen. Bent u zelf werknemer? Dan biedt payrollen u veel vrijheid én zekerheid. U weet zeker dat u tijdig en correct uitbetaald wordt en u zit niet nadelig vast aan uw werkgever. En of u nou parttime of fulltime werkt, wij kunnen iedereen op onze payroll plaatsen.

Dit heeft payrolling u te bieden

Als u besluit te gaan payrollen in Groningen, staan u de volgende voordelen te wachten:

  • U houdt meer tijd over voor uw eigen corebusiness
  • U loopt geen risico’s meer rondom arbeidsovereenkomsten
  • U hoeft uw zieke werknemers niet meer 2 jaar door te betalen
  • U hoeft geen zorg meer te dragen over de salarisadministratie
  • U heeft geen verplichting meer aangesloten te zijn bij een Arbodienst

Kiest u ook nog voor onze collectieve inkoop van bijvoorbeeld zorg-, auto- en loondoorbetalingsverzekeringen? Dan levert dat u nog een extra financiële besparing op!

Redenen om te kiezen voor payrolling in Groningen

Om verschillende redenen besluiten bedrijven en ondernemers bij ons te gaan payrollen. Zo horen we vaak dat het te veel tijd en energie kost om de gehele salarisadministratie correct bij te houden. Een andere reden is dat het vanwege een hoop tijdelijke en parttime arbeidsovereenkomsten wat lastig kan worden voor bedrijven om dat allemaal gestructureerd te krijgen. Kies in Groningen voor payrolling en u weet zeker dat uw gehele Arbo-, personeels- en salarisadministratie volledig op orde wordt gebracht en gehouden. Fijn is dat er voor uw werknemers niets veranderd. Behalve de naam van het betalende bedrijf op hun loonstrookje!

Ga voor payroll in Groningen

Heeft u interesse in payroll? Laat ons u kennismaken met al onze mogelijkheden. Deze passen wij perfect aan op uw eigen personeels- en verloningskosten. Bel naar 088-5363300 of stuur een mail naar info@hsumail.nl. Wij zien u graag tegemoet voor een gesprek over payroll in Groningen.