Zo zit payroll in elkaar

Als u besluit te gaan payrollen, dan draagt u uw juridisch werkgeverschap aan ons over. Geen zorgen, de regie over de werving, selectie en het functioneren van uw werknemers blijft u uiteraard voeren. Wij dragen puur zorg voor uw loon-, personeels- en arbo-administratie en vangen alle financiële verplichtingen en risico’s op die hierbij horen. Zo geniet u in Heerenveen van meer tijd en energie voor uw eigen werkzaamheden. Wij zetten graag al uw werknemers op onze payroll. Ongeacht of hun contract voor bepaalde of onbepaalde tijd is, en of zij een fulltime of parttime dienstverband hebben.

Dit besteedt u uit bij payrolling

Besluit u straks te gaan payrollen in Heerenveen? Dan besteedt u het volgende aan onze specialisten uit:

  • Afdrachten van loonheffingen
  • Verplichtingen inzake de Wet Poortwachter
  • Verplichtingen aangesloten te zijn bij een Arbodienst
  • Administratief werk voor salarisadministratie en verloning
  • Verplichtingen zieke werknemers 2 jaar lang door te betalen
  • Risico’s rondom arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken
  • Facturatie bij opname vakantiedagen en uitbetalen van vakantiegeld

Bovendien bent u stukken voordeliger uit, dan wanneer u in eigen beheer uw werknemers uitbetaalt. U kunt namelijk gebruik maken van onze collectieve inkoop van bijvoorbeeld zorg-, auto- en loondoorbetalingsverzekeringen.

In deze situaties biedt payrollen in Heerenveen uitkomst

Payrollen kan in verschillende situaties uitkomst bieden. Heeft u het bijvoorbeeld veel te druk om zelf uw financiële zaken op orde te stellen? Of wilt u niet het risico lopen te laat of incorrect te handelen op het gebied van loonbetalingen? Laat ons die taken uit Heerenveen dan van u overnemen. Uw werknemers merken hier verder niets van. Het enige dat voor hen verandert, is dat wij voortaan zorgdragen voor hun salarisstroken, loonbetalingen en arbeidsovereenkomsten.

Stap over op payroll in Heerenveen

Bent u er inmiddels ook van overtuigd dat payroll u vele voordelen biedt? Besteed uw financiële administratie aan ons uit. Wij verzorgen deze precies volgens uw eigen personeels- en verloningskosten. Bel naar 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@hsumail.nl. Kies ook voor payroll in Heerenveen.