Een korte uitleg over payroll

Payrolling betekent dat een andere partij de juridische werkgever wordt. U bent dan dus niet langer verantwoordelijk voor de loon-, arbo- en personeelsadministratie. Wij nemen al deze verplichtingen en financiële risico’s van u over. U bent echter nog steeds de operationele werkgever. U geeft uw bedrijfsvoering in Helmond niet uit handen en u beslist wie u aanneemt of ontslaat. Wij kunnen iedereen op onze payroll plaatsen. Of ze nu parttime of fulltime werken, voor bepaalde of onbepaalde tijd. Hierdoor kunt u zich richten op de dagelijkse leiding van uw bedrijf.

Wat biedt payrolling?

Er zijn veel voordelen voor ondernemers in Helmond als het gaat om payrolling. Om een aantal voorbeelden te noemen:

  • Er zijn geen risico’s rondom arbeidsovereenkomsten en juridische vraagstukken
  • U hoeft niet te denken aan de Wet Poortwachter
  • U hoeft zich niet aan te sluiten bij een arbodienst
  • Zieke werknemers hoeft u niet 2 jaar lang door te betalen
  • Wij doen de administratie rondom verloning en salarisadministratie

Verder bieden wij u verschillende verzekeringen aan, bijvoorbeeld een zorgverzekering of autoverzekering. Neem contact met ons op als u wilt weten welke financiële voordelen u en uw werknemers hiermee genieten.

Waarom kiest men voor payrollen in Helmond?

Iedereen heeft andere redenen om voor payrolling te kiezen. Misschien is een ondernemer niet zo goed in het bijhouden van administratie, of wil hij meer aanwezig zijn op de bedrijfsvloer. Feit is dat payrolling u de kans geeft met uw hoofd bij uw bedrijf in Helmond te zijn, in plaats van bij de cijfertjes van de financiële administratie. Alle details worden op tijd uitgezocht, alles wordt keurig bijgehouden. Uw werknemers zullen er niets van merken dat wij dit voor u regelen, alleen staat onze naam voortaan vermeld op de salarisstroken.

Op zoek naar payroll in Helmond? Neem contact met ons op

Lijkt payroll iets voor uw bedrijf? Zoek dan niet verder. HSU biedt u een betaalbare oplossing voor het regelen van uw financiële administratie. Bel ons voor een afspraak op 088-5363300 of mail ons: info@hsumail.nl. Dan kunnen wij u alles vertellen over payroll in Helmond.