Diverse mogelijkheden bij payroll in Hoofddorp

Als u kiest voor de service van payroll, kunt u zich weer onbekommerd bezighouden met ondernemen. U houdt altijd de verantwoordelijkheid over uw planning en de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Het enige wat wij doen, is uw financiële taken overnemen. Dit houdt in dat wij de arbozaken, het uitbetalen van de salarissen en het opstellen van arbeidsovereenkomsten regelen. Zelfs zieke werknemers betalen wij voor u uit. Sluit bij ons ook gelijk een verzekering af zoals een zorgverzekering of autoverzekering. Zo bent u helemaal verzekerd van financiële zekerheid. Dat scheelt u bovendien een hoop kosten!

Wat payroll voor u kan betekenen

Voor welke situatie wilt u payroll in Hoofddorp inschakelen? Wij bieden voor elke financiële situatie een uitkomst. Of u nu ZZP’er of (startende) ondernemer bent, wij zorgen dat u weer plezier heeft in zelfstandig ondernemerschap. Ook als u als intermediair werkt en niet te veel tijd wilt steken in de backoffice, nemen wij dit graag van u over. Salarisadministratie is ook niet voor niets specialistenwerk. Neem contact op als u meer wilt weten over de mogelijkheden van payroll.

De reden om te kiezen voor payroll in Hoofddorp

Wanneer u overstapt op payroll, zult u vele voordelen ontdekken. Het scheelt u niet alleen veel tijd en energie. Het houdt ook in dat wij bij payrolling:

  • De salarisadministratie voor u bijhouden
  • Uw werknemers tot 2 jaar doorbetalen bij ziekte
  • Zorgen dat u tijd en energie overhoudt om te ondernemen
  • De risico’s van o.a. de arbeidsovereenkomsten van u overnemen
  • Zorgen dat u niet langer verplicht bent aan te sluiten bij de Arbodienst

Schakel payroll in vanuit Hoofddorp

Schakel onze ervaren en deskundige experts in vanuit Hoofddorp als u zich volledig of deels wilt ontzien van de financiële administratie. Heeft u vragen over onze dienstverlening? U bereikt ons door te bellen naar 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@hsumail.nl. Kies voor onze voordelige payroll service in Hoofddorp.