Zo werkt payroll voor ICT bedrijven

Payrollen betekent dat u het juridisch werkgeverschap van uw ICT onderneming uitbesteedt. Onze specialisten nemen dan uiteraard ook alle risico’s en verplichtingen wat betreft uw personeels-, loon- en arbo-administratie over. In deze branche is het kiezen voor een payrollconstructie erg verstandig. Denk aan tijdelijke opdrachten, flexibele werknemers en parttime dienstverbanden. Maar uiteraard kunt u ook uw vaste ICT medewerkers op laten nemen in onze payroll. Zo weet u zeker dat iedereen op tijd en op de juiste wijze betaald wordt. En u heeft daar verder helemaal geen omkijken meer naar.

Voordelen van payrollen in de ICT

Als u kiest voor payrollen, dan:

  • Ontvangt u gratis advies bij personele vraagstukken
  • Betaalt u uw werknemers niet zelf meer door bij ziekte
  • Houdt u meer tijd en energie voor uw corebusiness over
  • Hoeft u zelf geen personeelsadministratie meer te verwerken
  • Heeft u geen verplichting aangesloten te zijn bij een Arbodienst

Daarnaast kunnen wij u en uw medewerkers aantrekkelijke financiële voordelen bieden in de vorm van collectieve verzekeringen. Heeft u interesse in bijvoorbeeld een collectieve auto-, zorg- of loondoorbetalingsverzekering? Geef dit aan ons door tijdens uw afspraak met ons.

Efficiënter werken in de ICT

Personeelszaken volledig correct op orde brengen en houden kan veel tijd, energie en geld kosten. Payrolling is daarom dé oplossing. Doordat wij uw gehele personeelsbestand beheren, kunt u veel efficiënter te werk gaan. U hoeft zich niet meer te buigen over uw personeelsadministratie, waardoor u zich veel beter kunt richten op uw eigen corebusiness. Heeft u zowel vaste als flexibele medewerkers in dienst? En zijn er met een fulltime en een parttime arbeidsovereenkomst? Geen probleem. Iedere ICT-medewerker kan opgenomen worden in onze payrollconstructie. Wij zorgen te allen tijde voor een volledig correcte verwerking.

Kies voor payroll in de ICT

Wilt u genieten van de vele voordelen die payroll u te bieden heeft? Maak een afspraak met onze specialisten. Bel naar 088-5363300 of stuur een mail naar info@hsumail.nl. Wij bieden graag onze diensten in payroll voor uw ICT onderneming aan.