Waarom payroll in de industriesector zo populair is

Veel dienstverbanden in de industrie zijn van flexibele of tijdelijke aard. Ook zijn er vaak kortdurende opdrachten of wisselende diensten. Dit kan voor veel gedoe zorgen bij werkgevers. Het bijhouden van de bijbehorende salaris- en personeelsadministratie is dan immers niet zo eenvoudig. Daarom is kiezen voor een payrollconstructie zeer verstandig. Onze oplossingen sluiten naadloos aan bij uw eigen werkwijze en verloningskosten. Wij bieden u mogelijkheden zodat u optimaal gebruik kunt maken van uw tijdelijke en vaste werknemers. Ongeacht of zij een bepaald of een onbepaald contract hebben. Onze diensten in payroll zijn betaalbaar en bieden u veel meer energie en tijd voor uw eigen werkzaamheden. U draagt enkel het juridisch werkgeverschap over uw werknemers aan ons over.

Voordelen als u gaat payrollen in de industrie

Graag sommen wij enkele voordelen voor u op van payrolling. Zo:

  • Betaalt u uw werknemers niet zelf meer door bij ziekte
  • Houdt u meer tijd en energie voor uw corebusiness over
  • Hoeft u zelf geen personeelsadministratie meer bij te houden
  • Heeft u geen verplichting aangesloten te zijn bij een Arbodienst
  • Bent u stukken voordeliger uit met onze collectieve verzekeringen

Wilt u meer weten over wat payrollen voor u kan betekenen? Maak een afspraak met ons, zodat wij u persoonlijk kunnen informeren en adviseren.

Payrollen betekent besparen in de industrie

Als u kiest voor payrollen, bespaart op verschillende fronten. Zo bent u dankzij ons een stuk minder tijd kwijt aan het bijhouden van de salarisadministratie. Deze kunt u nu volop gebruiken aan uw eigen werkzaamheden. Hetzelfde geldt voor uw energie. Het op orde houden van de personeelsadministratie kan een intensieve taak zijn. Alle energie die u daar straks op bespaart, kunt u gebruiken voor uw eigen corebusiness. Tot slot willen we u nog wijzen op de financiële besparing. U zou natuurlijk uw complete administratie laten verzorgen door een eigen boekhouder. Maar deze specialisten zijn vaak enorm duur en, indien ze niet onder een bewezen partij werken, niet altijd even betrouwbaar. Kortom, kies voor onze aanpak!

Kies voor payroll in de industrie sector

Wilt u ook genieten van de vele voordelen die payroll u te bieden heeft? Maak dan een afspraak met ons door te bellen naar 088-5363300 of mail naar info@hsumail.nl. Payroll in de industrie is de toekomst!