Waarom payroll zo populair is

Onze professionals informeren u graag over wat payrollen voor u kan betekenen. Heeft u, als werkgever, werknemers in dienst met verschillende arbeidsovereenkomsten? De één werk parttime, de ander fulltime. De één heeft een contract voor onbepaalde tijd, de ander voor bepaalde tijd. En dan hebben we het nog niet eens over de flexibele functies gehad. Het kan erg lastig zijn de administratie van deze werknemers zelf compleet op orde te brengen en te houden. Daarom is het erg verstandig ons ervaren payrollbedrijf hiervoor in te schakelen. Bij payroll nemen wij het juridisch werkgeverschap over uw werknemers graag van u over. Wij bespreken eerst uitvoerig met u welke verloningskosten u hanteert. Wij sluiten onze oplossingen daar dan naadloos op aan.

Als u onze professionals inschakelt

Wij zijn niet zomaar een payrollbureau. Wij halen u alle zorgen uit handen. Dit biedt u:

  • Enorme financiële voordelen
  • Meer tijd en energie voor uw corebusiness
  • Zekerheid dat uw personeelsadministratie op orde is
  • Vrijheid te kiezen of u aangesloten wilt zijn bij een Arbodienst
  • Keuzemogelijkheid uit onze interessante, collectieve verzekeringen

Als u nog niet zeker weet of payrollen bij u past, nodigen wij u graag van harte uit een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te gaan met onze vakmensen.

Payrollen: geschikt voor beginners en professionals

Payrollen biedt voordelen voor iedereen. Het maakt namelijk niet uit of u al jaren in het vak zit of pas net begint. U hoeft namelijk zelf geen verstand te hebben van payrolling. Wij halen u graag al het werk uit handen. Zo kunt u nog beter floreren in uw functie. U hoeft zich namelijk niet meer druk te maken om uw personeels- of salarisadministratie. Naast dat u dus een hoop tijd en energie overhoudt voor uw corebusiness, levert het u ook nog ontzettend veel financiële voordelen op. Wij zijn namelijk stukken betaalbaarder, dan wanneer u zelf uw medewerkers uitbetaalt. Ook liggen onze kosten veel lager dan die van een externe of eigen boekhouder. Kortom, besluit vanaf vandaag ook te gaan payrollen!

Maak kennis met onze payroll professionals

Bent u benieuwd of payroll ook voor u als zzp’er of voor uw bedrijf geschikt is? Kom erachter door een afspraak met ons te maken. Bel naar 088-5363300 of stuur een e-mail naar info@hsumail.nl. Onze payroll professionals heten u van harte welkom!