Dit houdt payroll in

Wat houdt payrolling precies in? Bij payrolling geeft een bedrijf het juridisch werkgeverschap uit handen aan het payrollbedrijf. Het payrollbedrijf is dan op papier verantwoordelijk voor de werknemers. Dat betekent dat het payrollbedrijf een zieke of arbeidsongeschikte werknemer uitbetaalt. Tevens betalen zij iedere maand de salarissen uit aan het personeel. Als ondernemer heeft u ook de mogelijkheid om uw salarisadministratie uit te besteden aan het payrollbureau. De specialisten verzorgen dan uw gedeeltelijke of gehele administratie. Wat zijn uw wensen in Tiel?

Daarom kiezen ondernemers voor payroll

Inmiddels hebben wij al vele ondernemers in de omgeving van Tiel mogen helpen met onze payrolldiensten. Deze bedrijven gaven aan dat zij door over te stappen op payroll, een stuk meer tijd en energie overhouden om zich te richten op het ondernemen. Hun salarisadministratie wordt tot in de puntjes verzorgd door onze specialisten. Daarnaast komen zij niet zomaar voor onverwachte kosten te staan, wanneer er een werknemer ziek wordt. Overstappen op payroll biedt zowel zekerheid als flexibiliteit, wat een hele fijne combinatie is.

Profiteer van de voordelen van ons payrollbureau

Kiest u in Tiel ook voor de dienstverlening van ons payrollbedrijf? Bij ons kunt u onder andere profiteren van:

  • Wij zorgen voor uw salarisadministratie
  • Wij betalen uw werknemers bij ziekte tot 2 jaar door
  • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
  • Wij zijn specialist met meer dan 18 jaar ervaring
  • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken
  • Neem contact op ment ons payrollbedrijf vanuit Tiel

    Kiest u er ook voor om in Tiel over te stappen op payrolling? Of wenst u eerst wat meer informatie over de aanpak van ons payrollbureau? Neem dan contact met ons op via 088-5363300 of mail naar info@hsumail.nl. U kunt dan op de hulp van ons payrollbedrijf rekenen als het gaat om payroll in Tiel.