Payroll, wat kan dit in Zaandam voor u betekenen?

Wat is payroll? Payrolling houdt in dat u het juridisch werkgeverschap van uw bedrijf overdraagt aan een payrollbedrijf. Dit betekent dat zij ook de risico’s van het werkgeverschap op zich nemen. Denk hierbij aan het uitbetalen van medewerkers bij arbeidsongeschiktheid of ziekte. Uw salarisadministratie kunt u eveneens aan een payrollbedrijf uitbesteden. Van welke mogelijkheden wenst u gebruik te maken? Wij horen graag wat uw wensen voor uw payrolling zijn.

Waarom kiezen voor een payrollbedrijf?

Payrolling wordt al door vele ondernemers in Zaandam en omgeving als dienst ingezet. Payroll biedt hen namelijk veel flexibiliteit en een stuk zekerheid. Door het juridisch werkgeverschap uit te laten besteden, wordt u als ondernemer flexibeler. U heeft echter nog steeds inspraak in welke sollicitant wordt aangenomen. Ook het uitbesteden van de salarisadministratie zorgt ervoor dat u meer tijd overhoudt voor belangrijke werkzaamheden.
Een payrollbedrijf zal uw onderneming in Zaandam of omgeving hoe dan ook grotendeels ontzorgen.

Waarom HSU Payroll Services als uw payrollbedrijf?

Wilt u uw juridisch werkgeverschap in Zaandam uitbesteden aan een gespecialiseerd payrollbedrijf? Door de keuze te maken voor HSU Payroll Services, maakt u ook de keuze voor flexibiliteit en zekerheid. Wij verrichten verschillende werkzaamheden voor u, zoals:

 • Wij nemen de arbeidsrisico’s van u over
 • Wij zorgen voor uw salarisadministratie
 • Wij betalen uw werknemers bij ziekte tot 2 jaar door
 • Wij zijn een specialist met meer dan 18 jaar ervaring
 • Wij geven gratis advies bij personele vraagstukken
 • Kiest u net als vele ondernemers ervoor om volledig ontzorgd te worden in het juridisch werkgeverschap en uw salarisadministratie? Neem dan vandaag nog contact op met HSU Payroll Services!

  Bel of mail ons voor uw payrolling in Zaandam

  Wenst u ook een payrollbedrijf dat uw juridisch werkgeverschap en salarisadministratie volledig uit handen neemt? Wij horen graag wat wij voor uw onderneming mogen betekenen.
  Neem vandaag nog contact met ons op via 088-5363300 of mail via info@hsumail.nl. Ons payrollbedrijf ondersteunt u graag bij uw salarisadministratie en juridisch werkgeverschap in Zaandam.