Blijf het eerste aanspreekpunt in Hilversum met payrolling

Bent u bang dat wanneer u overstapt op payrolling in Hilversum, u bijvoorbeeld uw zeggenschap verliest over uw medewerkers? Dit is absoluut niet het geval. Wanneer u door middel van payrolling het juridisch werkgeverschap uitbesteedt, dan blijft het operationeel werkgeverschap wel bij uzelf liggen. U blijft op deze manier uw medewerkers werven en selecteren en bepaalt u zelf de arbeidsvoorwaarden. U kunt uw salarisadministratie daarentegen wel uitbesteden: wij regelen de uitkeringen van de salarissen, maar houden u te allen tijde op de hoogte van de loonkosten.

Stap zonder zichtbare veranderingen over op payrolling in Hilversum

Een van de vele voordelen van het overstappen op payrollen, is dat uw personeel hier niks van mee krijgt en bovendien nergens op achteruit gaat. Wij nemen als payrollbedrijf de rechtspositie van uw werknemers samen met de arbeidsvoorwaarden over. De enige verandering die plaatsvindt is op juridisch gebied. Omdat u niet langer juridisch werkgever bent, lopen onder andere de loonbetalingen via ons. We werken samen met verzekeringen als De Amersfoortse, ONVZ en Allianz en zijn hierdoor in staat om uw werknemers een uitgebreid pakket aan personeelsvoorzieningen aan te bieden.

In Hilversum overstappen naar payroll binnen 24 uur? Met HSU kan het

Ook kunt u in Hilversum met spoed bij ons payrollbureau terecht. Wij zijn in staat om binnen 24 uur 100 werknemers op de payroll te plaatsen wanneer u de gewenste informatie bij ons aanlevert. Wij vragen u om de volgende informatie:

  • Het aantal medewerkers
  • Het bruto uurloon van de medewerkers
  • Welke persoonsgegevens we in de payroll kunnen opnemen
  • Wanneer de salarisuitbetaling moet plaatsvinden
  • Of er bestaande contracten zijn
  • Wat de bedrijfsgegevens en arbeidsvoorwaarden zijn

Wanneer u ons vervolgens de arbo documenten doorstuurt, bent u binnen 24 uur voorzien van onze payroll en kunt u zich direct beter focussen op uw onderneming.

Profiteer van payroll in Hilversum

Laat ons uw zorgen dragen en start met payrollen. Behoefte aan telefonisch contact of maakt u liever direct een afspraak? Bel ons gerust via 088-5363300 of stuur een mail naar info@hsumail.nl. We ondersteunen u graag met payroll in Hilversum.