Bezig zijn met het kappersvak

De kappersbranche vraagt om creativiteit en service with a smile. U bent toch ook het liefst vakgericht bezig, door bijvoorbeeld op de hoogte te blijven van de nieuwste hairstyling trends? Echter komt er een grote verantwoordelijkheid om de hoek kijken wanneer u kappers in dienst heeft. Contracten opstellen, salaris uitbetaling, doorbetaling bij ziekte en meer van dit soort zaken liggen bij de ondernemer.

Focus op de kapperszaak

Payroll biedt voor kappers dan ook een ideale uitkomst. HSU Payroll Services neemt het juridisch werkgeverschap van u over. Dat betekent dat u uw kapperspersoneel onderbrengt bij ons payrollbedrijf. Bij payroll voor kappers verzorgen wij de (arbeids)contracten, salarisadministratie, ziekmeldingen en re-integratie.

Operationeel blijft u, met payroll, verantwoordelijk voor uw personeel; de werving en selectie blijven volledig in eigen handen en u stuurt zelf uw medewerkers aan in hun dagelijkse werkzaamheden. Door een deel van uw taken uit te besteden, kunt u zich nog meer focussen op de kapperszaak en bent u geen tijd kwijt meer aan administratieve zaken.

Voordelen van payroll voor kappers

  • Geen tijdrovende personeelsadministratie, dat regelt onze payrollorganisatie voor u.
  • Flexibel omgaan met uw personeelsbestand, verzekerd tijdens ziekte en arbeidsongeschiktheid.
  • Schommelt uw omzet? Met payrolling is uw personeel flexibel inzetbaar.
  • Wij zorgen voor uw juridische en loontechnische zaken, zodat u kunt knippen, snijden en modelleren.
  • Mogelijkheid tot collectief verzekeren zoals Zorg- en Auto verzekeringen.

HSU staat voor betrouwbaarheid

HSU Payroll Services is NEN-4400-1 gecertificeerd. De NEN-norm is het enige keurmerk voor een betrouwbare payrollaanbieder. Ook zijn we bij de NBBU aangesloten. Hierdoor is HSU een betrouwbare partner voor u als u kiest voor payroll voor kappers.