Tijd maken voor dagelijkse stroom klanten

U wilt als supermarkteigenaar tijd hebben voor de ontwikkelingen in de branche en de tijd hebben voor uw eigen zaak. Met een supermarkt payroll besteedt u als werkgever uw juridisch werkgeverschap uit. Hierdoor heeft u voldoende tijd om te focussen op de dagelijkse klanten van uw supermarkt. HSU Payroll Services heeft jarenlange ervaring en is daardoor de juiste partner.

Waarom kiezen voor payroll supermarkt?

De supermarktbranche kent veel wisseling van werknemers. Het is een branche met vluchtige contracten. Payroll biedt een oplossing om het overzicht over zoveel verschillende contracten goed te behouden.

Met een payrollconstructie bent u flexibeler omdat u minder snel gedwongen bent uw medewerkers een vast contract aan te bieden. Hierdoor wordt uw leven als supermarktmanager een stuk zorgelozer!

Maar dat is niet de enige reden om over te stappen op supermarkt payroll. HSU neemt het risico bij ziekte en arbeidsongeschiktheid over. Tevens nemen we ook de salarisadministratie uit handen. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over arbeidscontracten, loonbetalingen, ARBO-zaken, pensioen en verzekeringen.

Ervaren payrollpartner

Elk jaar komen er weer veel nieuwe payrollbedrijven bij en dat maakt het soms lastig kiezen.
Belangrijk is dat u een partner kiest die bij de supermarktbranche past.

Waarom kiezen voor HSU Payroll

  • We hebben meer dan 17 jaar ervaring in de supermarktbranche;
  • We hebben volledige kennis van de supermarktbranche en haar uitdagingen;
  • We zijn op de hoogte van belangrijke wijzigingen zoals de nieuwe Wet Werk en Zekerheid;
  • We geloven in eerlijkheid en transparantie.

Wilt u meer weten over payroll voor uw supermarkt of wilt u vrijblijvend een afspraak maken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.